Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

evet maç bitti 3-2 kazandık buruk bi sevinç tabiki bu bizim golleri necati okan ve iliç attı liverpoolunkilerde robbie fowler dan geldi maç güsel olsada ben hiç heycanlanmadım çünkü bi amacımız yoktu ama olsun moral  oldu takıma :D :D

Mr. MeTaLkiSS

para da geldi azcık ulan azcık maç yensek ekonomimiz düzelcek de işte...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

bu sene para sıkıntısı çok yok ya dert etme onları...önemli olan son haftalarda takımın süper kenetlenmiş olması...iyiye gidioruz....

immortal

ya gs de para olmayınca sanki daha iyi oluyo geçen sene parasız oynadılar ama şampiyon olduk yanii.ne bilim biizim oyuncular paracı,deil duygusallık lazım bunlara.off ya ben gs mi çok seviyom beeee varlığı yeter.yarınlar aydınlık :)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

Galatasaray ı geçmişten beri buralara getiren her zman ruhu olmuştur zaten..bu sene avrupada bu ruhu yakallayamadık ama ligde yeniden kendilerine geldiklerinin gösteriyorlar...RUHUMUZ YETER..!!

ugur-acikgoz

arada şu an 7 puan fark var ama hiç önemli değil fb çok puan kaybeder bu ligde önemli olan bizim kaybetmememiz eğer geçen yılki 2. yarı performansını sergilerse galatasaray bu yılda şampiyon oluruz biz :mrgreen: :mrgreen:

tome3.mpq

sen daha bekle olursunuz bellı olmaz olabılırsınız bu son ankara gucu macında basladı hakem amca dagıtmaya kezmana kırmızı alexe penaltı oldu kalecıye kırmızı cıkaracaana alexe sarı cıkarttı denyo hakem :mrgreen: olursunuz bu sekılde sampıon ıtırazmız yok

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

lan tamam kabul ediom bu maç hakem sizi tutmadı..ama bi maç da sizden olmadı die hemen konuşmaya başlamayın beaa..adamlar ara sıra fenere gıcıklık yapalım da anlaşılmasın die öle yapıodur sen anlamamışın.....geçen sene size gol atın die 10 dk bile uzamıyacak maçı 16 dk uzatan hakemleri ne çabuk unutuyonuz...

tome3.mpq

eger o macda hakem bızı tutcak olsaydı o saha 1 sezon kapalı kalırdı we sampıon olurduk 10 dakka uzamıycak macmı muhaha 10 dakka bıle uzamıcaktı emın ol

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

heee la tmm siz en temiz takımsınız...ligimizin alnının akısınız..bişi demiom... :D

tome3.mpq

sıze gore en temız takımız tabı saolasın (:

muzzy

hee ondan 3 maç ceza azizeye de 1 yıl hak mahrumiyeti verildi.... :D :D :D :D :D

tome3.mpq

onları weren haluk ulusoy onun kafası kesılcek bakan tarafından merak etme kım sıklıokı onu

muzzy

ister sıkle ister sıkleme boru gibi cezayı aldımı aldı... :D

tome3.mpq

yoo daha almadı