Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

folligue

;D ne güzel catısıyoruz ha neyse nonda nasıldı be?bide sion macı nolur bakem?
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Eylül 19, 2007, 06:38:49 PM
nie sildiniz benim postu...duraydı bu herif göreydi..görseydi hala burda olmazdı..gerçi olur yine olur yine böle mal mal öter ezik..
bu lafı kime dedğini öğrebilirmiyim kardeş ????
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

sana olm kime dicem..kardeş mardeş de deme bana nerden kardeşin oluyoz..laf edip edip bide masum ayaklarına yatma...

nese bugün Galatasaray ımıza sion karşısında başarılar diliyoruz..bu seneki oyun anlayışını dewam ettirirsek farklı yeneriz..kolay gele..

shimy

muzaffer bi cellanlenme yahu noluyor burda :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

biz sana bişi demedik insanca lafı alttan alalım dedik nese işine bak sen biz gs hakkınd abişi söledik senin bana mal deme hakkını nerden aldın bir daha olmasın insanca konuş lütfen yoksa biz de konuşmasını biliriz biz sadece hep yenioza dedik nese shimy sende kusura bakma bir daha olmaz böle şeyler

Sion:3 Galatasarayımız sion a deplasmanda 3-2 yenildi ama ben bu turu gececeğine inanıyorum
GS:2  gollerimiz 38.dk Cassio Lincoln ve 66.dk Tobias Linderoth dan geldi...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

senin gollerin deil olm bizim gollerimiz..daha geçen gün karşı takım kırmızı görseydi görürüdüm SİZİ diodun şimdi nerden goller senin oldu..

88 de mustafa denizlinin xamax a Sami Yen de 5 atarız dediği gibi bunlara burda fark atarız..ilk dakkalarda servet in saçmalığından gol yedik gol çabuk geldiğinde bocaladılar..ondan bida yediler..sorada orkun konturpiyede kalınca bi gol daha yedk iice koptular ama çabuk topladılar..şok içinde izledim ilk yarıyı ama ikinci yarı gerçekten izlemeye değer bi maç vardı..oturmadım nerdeyse hiç..bu kadar bol pozisyonlu bi maç hatırlamıyorum uzun zamandır..hakan abimiz atsaydı 20 dk kala o golü maçı rahat çevirirdik ama olsun dediğim gibi turu evimizde geçeriz..

ölü gelin

hakanın kaçırdığı golleri yanyana koysak burdan çoruma yol olur be ama neyse vardır bi bildiği ne bilelim :D

lp167

şaban işte ne bildiği olacak ;D

ölü gelin

muzaffere havale ediyorum seni ivedi şekilde
edepsiz....

LpNumB

Aman 1 sürpriz yapmasnlarda...Aplam maçın ilk yarısnda küfürbaz sandı beni  :P

benim yüzümden bi edit hatası oldu kusura bakmayın ...=)

ßu ümit karan adama kafayı yedirtir penaltı üstüne 2 tane de gol pozisyonu kaçırdı  Kızgın Kızgın Kızgın hadi bakalm 2. yarı napıjak  Üzgün

black_ece

Tartışma içerikli tüm mesajlar silindi..ve küfürlüler
spor centilmenliktir
ayrıca size her takımı sevmek zorundasınız demiyoruz sevmiyosanız topicine girmeyin ya da adam gibi yazın ne yazacaksanız
o takımın taraftarlarını kışkırtmaya yönelik kasıtlı mesajlar yollamayın şu başlıklara ...

lp_ken_an

arkadaşlar ümitin müthiş rövoşatasıyla 1-0 öndeyız..

LpNumB

Quote from: LpNumB on Eylül 23, 2007, 02:08:09 PM
Aman 1 sürpriz yapmasnlarda...Aplam maçın ilk yarısnda küfürbaz sandı beni  :P

benim yüzümden bi edit hatası oldu kusura bakmayın ...=)

ßu ümit karan adama kafayı yedirtir penaltı üstüne 2 tane de gol pozisyonu kaçırdı  Kızgın Kızgın Kızgın hadi bakalm 2. yarı napıjak  Üzgün

Ne önemi war jnm :P ßu arada ümit qol attı ...sinirimi qeçirecek kadar qüzel 1 qoldü  :D

selinkinpark

ümit işte
neyse yemeyelim de son dakika bi gol :-*

lp_ken_an

yemeyiz gibi gözukuyor izlıyorumda..