Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Slipknot

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:14:10 PM

Previous topic - Next topic

shimy

sus be biz aramızda sevişiyoruz :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

defol başka yerde seviş abi ayıp ortam müsait değil=)

makinacı

arkadaşlar yukarda bahsettiğiniz olay 2 sene önce de linkin park için geçerliydi.ayrıca alanya da da kendine rocker sıfatı taşıyan herkesin üzerinde bir metallica tişörtü vardır. ama sorsan bi master of puppets i dinlemiştir. şimdi ben de metallica karşıtı bir insan mı olayım. Ben de Slipknot tişörtü giyerim.hatta seline ne zaman cam açsam üzerimde slipknot tişörtü vardır.tamam sizin de haklı olduğunuz bakış açıları elbet vardır. ama bu durumu sadece slipknot üzerinden genelleştirmeyin. çünkü gerçekten benim beğendiğim ve taktir ettiğim bir grupturlar.
şimdi aramızdan şöle diyenler olacaktır. neyini beğeniyorsun onların, adamlar 5 kişi çalıyor 10 kişi sahnede tepiniyor. ama adamlar işin şov kısmını da beceriyorlar. gayette güzel çalıyorlar.(evet abi ben gitara abanıp bateriyi tecavüz edercesine sert ve seri çalınmasını seviyorum.ayrıca vokalin sesini beğenmeyenlere de vermillion ve vermillion pt2 şarkılarını ardarda dinlemesini tavsiye ediyorum.)

sözün özü bir gruba bok atın (bende çok atarım bilirsiniz). ama bu boku atarken genel bir durumu sadece onlarda varmış gibi atmayın...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

iyi hoş konuşuyon örtbas da biz slipkilota laf demiyoruz ki alıp veremediğimiz o 5 kişi :D banane isterse çıplak gelsin ortamlara :D slipkilot da kendin ce iyi ama bana sorarsan hiç dinlemem bana hitap etmiyor çünkü :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

android

bak örsan burda tartıştığımız şey çok farklı görüşlerine saygılıyz bunu da belirttik fanlarınada saygılıyz bizim gıcıklığımız o özenti çetesiyle
eet haklısn metallıca ve bi çok gruup için bu böle ama farklı şeylerden bahsediyrz:))

bu arada aynı anfide girdm sınava bu şahsiyetlerle sınawım çok pis geçti:D:D:

kankamsın tamam ama asla ard arda mesaj yollama :D ... shimy

makinacı

Quote from: android on Haziran 24, 2007, 03:58:30 PM
bak örsan burda tartıştığımız şey çok farklı görüşlerine saygılıyz bunu da belirttik fanlarınada saygılıyz bizim gıcıklığımız o özenti çetesiyle
eet haklısn metallıca ve bi çok gruup için bu böle ama farklı şeylerden bahsediyrz:))

ama öyle bi izlenim uyanıyor ki adeta o özenti tipleri slipkn0t la özdeşleştirmiş gibi oldunuz.
şunu unutmayın...her LPci için tikidir bunlar diyen zihniyete nasıl karşıysam her slipkn0t dinleyene bir genelleme yapılmasına da kaşı çıkarım...

android

ya analmıyosn heralde genelleme yapmıyorz slipkilot dinleyenler özentidir demıyorz işte bu sadece bizm o grupla ilgili geyiğimiz çevremizdede onlardan başka dinleyen olmadığı için bu grubu adamlar kafamıza sadece onlarn dinlediği bi grup gibi geliyo  e doğal olarak bizm özentilern grubu muhabbetine giriyrz anlayın canm artık zaten ilk mesajımdada hayranlarına saygım var demiştm

makinacı

Quote from: android on Haziran 24, 2007, 10:16:54 PM
ya analmıyosn heralde genelleme yapmıyorz slipkilot dinleyenler özentidir demıyorz işte bu sadece bizm o grupla ilgili geyiğimiz çevremizdede onlardan başka dinleyen olmadığı için bu grubu adamlar kafamıza sadece onlarn dinlediği bi grup gibi geliyo  e doğal olarak bizm özentilern grubu muhabbetine giriyrz anlayın canm artık zaten ilk mesajımdada hayranlarına saygım var demiştm

ama bu görüşünü her platformda ön plana çıkarma...çünkü üzülerek söylerim herkesin gözünde senin dediğin olay Linkin Park için geçerlidir(hatta bir ara msn nikimde cradle of filth dinliyorum tarzı birşey yazdığımda oo onlar özenti la şeklinde tepkiler almıştım..)

bu arada bu konuşmalardan şunu farkettim her türlü grubun dinleyicisi için özenti denilebiliyormuş...yada özenti insanların da dinledikleri müziği seçme hakları varmış...

android

sorun da o işte onlar müzik dinlemiyo sadece tişrtlerini giyiyolar
o zamn şöle bi durumda var ibrahim tatlıses dinleyip slipkilot tişörtü giyenlere saygn sonsuz olmalı tarzları ne de olsa çok uyuyo demi

makinacı

diyorsun ki ibrahim tatlıses dinleyip slipknot tişörtü giyenlere saygı duy. eğer o adam o tişörtü giyip ibrahim tatlıses dinlediğini açıkça belirtirse saygı duymaktan başka elimden gelen birşey olamaz...

android

belirtmiyo adam zaten söylüyo açık açık ibrahim tatlıses

L1NK1N P4I2K

Quote from: lpfan659 on Haziran 25, 2007, 12:59:14 PM
diyorsun ki ibrahim tatlıses dinleyip slipknot tişörtü giyenlere saygı duy. eğer o adam o tişörtü giyip ibrahim tatlıses dinlediğini açıkça belirtirse saygı duymaktan başka elimden gelen birşey olamaz...
:D:D eet hocam katılıorum 4ever tatlıses xD

slipkot nu metal yapıo ama cogu sarkıları death kacıo... zaten  cogu grup mix yuzunden nu ya girio:) ornek slipnot =) saolun;)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

makinacı

1. üstüste 2 post atma bi önceki msjına edit diyerek düzeltme yap
2. death metal denilen olay nedir ki slipknot öyle bir statü kazanıyor. ya da numetal(ben numetal olduğuna katılmıyorum. numetalin ne olduğunu öğrendim şükür. o kadar sert elektro ve davul çalışmaları numetal için biraz ağır kaçar...)bana sorsan türüne metal der geçerim. çok ayrıntı sorulursa da alternatif metal der geçerim...

L1NK1N P4I2K

Quote from: lpfan659 on Haziran 28, 2007, 02:56:10 PM
1. üstüste 2 post atma bi önceki msjına edit diyerek düzeltme yap
2. death metal denilen olay nedir ki slipknot öyle bir statü kazanıyor. ya da numetal(ben numetal olduğuna katılmıyorum. numetalin ne olduğunu öğrendim şükür. o kadar sert elektro ve davul çalışmaları numetal için biraz ağır kaçar...)bana sorsan türüne metal der geçerim. çok ayrıntı sorulursa da alternatif metal der geçerim...
o senin fikrin hocam.
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

Mr. MeTaLkiSS

Nu metale mi ağır kaçar? Bırak olm nu metal dediğin şey işte tam olarak slipknot ve mudvayne gibi grupların yaptıı şey..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!