Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Slipknot

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:14:10 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

slipknot insanda bağımılılık ve nedensiz bir gerginlik yaratıo...dinlemeden duramıosun yaw...sahne performansları ise tek kelimeyle mükemmel
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

r.i.p

vermilion ı dinlediimde dumr olduum ve dinlmeden edemediim toplulukk,varlıklar...bateri ve elktro soloları tek basarılı grup bence...

ölü gelin

bi kaç şarkılarını dinledim ve en çok before ı forget i beğendim sağlam yapmışlar valla

matrax_zalim

if you 555
then i 666
bu şarkıyı her dinlediimde uçuyorum.adamlar çok güzel yapmış
befor i forget şarkısı da güzel.
D R A U G A R

selinkinpark

before ı forqet in en cok my end its just...diye devam eden yerini seviyorum :D

Littleches

DağıldıLar ... Açıkcası özlüyorum.!

Herkes ayrı yere gitti , corey artık böğürmücem babalık yapıcam dedi eve kapandı .. Joey başka grupta gitar çalıyor murderdolls'da davul çalıyor .. Shawn yine hapise girmiş .. Bu insanLar ne kadar özgürLer yaa , seviyorum bunLarı tekrar bir araya gelmeyecekLer bu yüzden onLara saygımı kaybetmicem .. Slipknot iyi bir gruptu umarım , iyi bir grup olarak akıllarda kalırlar ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

off ya ne manyak qruptu...bi konserlerini canlı canlı izlemek yasamak hep istedima am kısmet deilmis..
zaman qittikce asla unutmayacaım qruplardan biri...

black_ece

way be slipknot da dağıldı

Darkshines

Güzel olmuş maskeleri ne yapıcaklarmış bağışlasın gereksiz herifler.Sevindim dağılmalarına

selinkinpark

aman tanrıımm batu sen sevmiyomuydun  :rolleyes:
ama nedennnn :cry:

Sumween

yaw eninde sonunda gruplar dağılıyo zaten de... erken mi oldu bu dağılma ne :rolleyes:  fanları değildim ama dinliyordum yani...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

canlı izlemek isterdim ya ufff

Darkshines

Canlı performanslarının birinde birinin vokalisti kafadan tüfekle vurarak öldürmesini hayal ederdim.O hayal gerçekleşmeden grup dağılmış 2 türlü de aynı hazzı alıyorum..Bu arada "Wait and Bleed" güzel parçaymış aslında .)

makinacı

moralman yıkılmamı sağlayan haber...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

subliminal verses çok güzel bi albüm yaaaaaa !!!!!!!!