Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

abi sen serdar kurtuluş isimli sağbek oyuncusunu kimse kalmamış gibi orta saanın saında oynatırsan...deil trabzon denizliye bile yenilirsin....ki gökdeniz son 2 senenin en manyak oyununu oynadı yiidi öldür hakkını yeme
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Beşiktaş mahalle takımı gibi oynamasına ramen son 10dk de bulduğu 2 golle ve CSK'nın yediği bir kırmızı kartla kazanmasını bildi.. sevindim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

nane

ben sıkıldım maçı izlemekten  bırakmıştım
sevindim bak şimdi
hadi hayırlı uurlu olsuuunnn :D

ugur-acikgoz

bjk li arkadaşlar tebrikler son 15 dk daki oyunla yendiniz cska

black_ece

napalım oyuncular ve teknik kadro slk az buçuk :D:D
yine de sewindim aman ya kazanmasalardı da olurdu bana mı veriolar kupayı kendi müzelerine götürüolr sonuçta :D:D

ugur-acikgoz

ama bu maçın türkiye puanına katkısı büyük türkiye şu an 14. durumda eğer 15 e düşerse şampiyonlar ligine tek takım gidecek ve 15. sıradada bulgaristan vardı

black_ece

hıı ondan yani büyük iş başarmışız tmm anladım yine de mnyk bunlar ya çok kötü oynuolr bi kere bobo denen kişi penaltı kaçırdı ya inanamadım

ugur-acikgoz

olsun sonuç olarak bjk cska yı eledi sayılır pazar günü gs-bjk maçı var bakalım ne olacak büyük ihtimalle üzüleceksiniz ama olsun bjk kardeş takım sayılır :mrgreen:  :mrgreen:

black_ece

Quote from: ugur-acikgozolsun sonuç olarak bjk cska yı eledi sayılır pazar günü gs-bjk maçı var bakalım ne olacak büyük ihtimalle üzüleceksiniz ama olsun bjk kardeş takım sayılır :mrgreen:  :mrgreen:
dedim ya kardeşten de öte geçen sene siz şampiyon olun die canımız çıktı ya sonunda başardık ama  :cool:  :cool:

ugur-acikgoz

yani nie şampiyonluğumuza laf atıyonki mis gibi şampiyonluk aldık sizide iki maçtada hakkımızla yendik bu hafta sonuda öyle olacak ama olsun biz centilmen taraftarız o yüzden iyi olan kazansın diyorum bjk iyiyse bjk kazansın :mrgreen:  :mrgreen:

black_ece

abi yuh artık resmen geçen yılki son maçta şike yaptık ya siz kazanın die adamlar topu orta sahaya kdr getirio orta sahadan geri dönüo önünde kimse olmamasına rağmen bi tümer yırttı daha dorusu yırtmış kendini yenmek için nerdeyse gol de atıomş snrm bilmiorm ama tüm takım seferber oldu yenilmek için ama ii oldu diebilirm fb dense szn şmpon olmnss

ugur-acikgoz

ya herneyse aslında iki takımında amacı fb yi şampiyon yapmamaktı ve bu oldu ben zaten inan 2. liğe razıydım benim için şampiyonlar ligi daha önemli

mupez

Quote from: black_eceabi yuh artık resmen geçen yılki son maçta şike yaptık ya siz kazanın die adamlar topu orta sahaya kdr getirio orta sahadan geri dönüo önünde kimse olmamasına rağmen bi tümer yırttı daha dorusu yırtmış kendini yenmek için nerdeyse gol de atıomş snrm bilmiorm ama tüm takım seferber oldu yenilmek için ama ii oldu diebilirm fb dense szn şmpon olmnss

sarıyla  kırmızıyla  ALNIMIZIN AKIYLA  

kimsenin kimseye maç verdiği falan yok kimse yenilmek için seferber olmadı olmazda kimse maç satıcak kadar şerefsiz değildir kendi takım oyuncularına hakaret ediyorsun bu laflarınla  :S

black_ece

Quote from: mupez
Quote from: black_eceabi yuh artık resmen geçen yılki son maçta şike yaptık ya siz kazanın die adamlar topu orta sahaya kdr getirio orta sahadan geri dönüo önünde kimse olmamasına rağmen bi tümer yırttı daha dorusu yırtmış kendini yenmek için nerdeyse gol de atıomş snrm bilmiorm ama tüm takım seferber oldu yenilmek için ama ii oldu diebilirm fb dense szn şmpon olmnss
kendi takım oyuncularına hakaret ediyorsun bu laflarınla  :S
farkındayım onları da yönetim zorladı zaten ayrıca tamam kazanmanızı tamamen sağlamasak da kolaylaştırdık diyim bu arada geçen sene sizn şampyon olmanızı da çk istemiştim ben :D:D ii oldu

Sumween

herneyse ben de ilgisiss alakasıss bi BJKliim ööle dediime bakmaın seferim takımımı dönmek aklımın ucundan geçmesss :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!