Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

hermione

ya arkadaşım iice sapıttın sen. burda bir sürü 16 yaşında arkadaşımız var ve gayet de güzel yazılar yazıyolar.herkesin kendine göre de bir yapısı var ama kimse bunu göstermek için kendini paralamıyor.ayrıcaburası bjk toipği ve buranın nesine kıl oldun??? ha oluyosan da bakma güzel kardeşim. off ya...

chester94

tamam sizsiniz.ah güzel insanlarım ah..

shimy

başlığın içine yeterince ettiniz şimdi konuya dönün =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chester94

tamam şöle yapalım o zaman.
ya beşiktaş çok toz pembe bi takım,çok hoş çocuklar var takımda,ıssız bi adaya düşsem yanıma alıcağım 3 şeyden biridir bjk,bi kere bjk fan larıyla maç izledim çok süper canavar karizma cool lardı yıkılıyolardı yani,hatta
oha falan bile oldum..

shimy

konuyu kapattığım halde hala devam ettiriyorsun bi daha benden sonra bu tarz mesajlar atılırsa direk moderatörler tarafından silinecektir
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

Şu anda yazıları takibe almış bulunmaktayım. modlarıma sölüyorum hıc bır yazı kalkmasın çöpüğe gitmesin gerekeni yapıcaz az bekleyin. kımsede yazı yazmasın mumkunse

chester94

bu salak kim ya.

selinkinpark

ADAM GİBİ KONUŞ LAN haddini bil salak osman

chester94

peki bu salak kim.

selinkinpark

görürsün birazdan kim kim!

chester94

oooouw nolur,çok korkuyorum.

raines

Kendimi tanıtma gereği hissetmıyorum.
Moderatörlerim var 3 tane. Kendileri çok insan arasından seçilip alınmıştır bunu belirtmek isterim.
Beni de severler bende onları severim gayet güzel bir bağ vardır aramızda.
Beni dinlerler de aynı zamanda kırmazlar. Ben şunu yapmayın dersem eğer yapılmayacak birşeyse yapmazlar. Uygun görürler.
Bundan 1 kaç gün önce senin olayların oldu ben takibe aldım her defasında senin uzaklaştırılman istendi burda olmanın nedeni benimdir. Burda şu anda kendi reklamını yapmanın sebebi benimdir. Bunu bilmiyorsun haberin yok dimi? Evet yok olmuyacaktı da. Ama görüyorum ki çok uzatıyorsun orda burda şov yapmaktasın farkında değilsin. Buna bi kaç insan göz yummadı seni hep banlamamı istediler ama ben tekrar sölüyorum banlamadım. İnsanların değişebileceğini düşünüyorum aynen benimde değiştiğim gibi seninde değişebileceğini düşünüyordum

eskiden forumlarda admin olmama ragmen senın gıbı bende cok laf atardım ona buna. Bana ters gelen şeyler onlara düz gelıyordu ama ben bunu anlıyamıodum zamanla anladım senınde zamanla anlıyacagını dusunuordum ama "bu salak kim ya" yazından sonra senin gercek amacının şow oldugunu farkettım.

Ben senı yine banlamıcam. Haberın olsun.

Böyle devam edersende banlamıcam. Sana ızdırap olsun.
Yazılarını da silmiycem.
O senı sevmıyen modlarıma bırakcam seni :)

İşin zor sölüyim. :)

chester94

sana salak dememin sebebi emir kipli yazılarda ifade ve mimik olmadığı için ters geliyor bana.ve bu çok yapıldı burda.senin yazında patlama noktası oldu.ben kimseye hakaret etmedim,kimseye kişisel bi laf atmadım ,,ama yazdığım herşey illaki eleştirildi,kızdığım şey bu.ben sadece kendi çapımda sevmediğim şeyleri eleştiriyorum ama mutlaka birisi atlıyor ve neyi nasıl yapmam gerektiğini yazıyor.forum bi görüş bildirme,eleştirme platformudur,poh poh yapma yeri değildir,yorumlarım sert olabilir ama önce onlar başlattı..

raines

sanmıyorum biraz kendine bakmalısın.
hata yapıyosun farkında değilsin.
yaş mevzusuna ancak bir cocuk girer benım zamanında cocukken yaptıgım gibi
neyse bunlara girmiycem
ben modlarıma emir kipiyle konusurum gocunmazlar sana nıe battı?
sana da kullanırsam batsın ben orda devamı gelmesın ıstedım olayı cozumluyelım dıe ama sen kım bu salak dıe gırınce cozum aramadıgını gordum artık bana havale deılsın ben bılmıorm sana nabarlar ıstedıgıne takmakta da ozgurler artık

chester94

zamanında dünya yuvarlak diyenleri cadı diye yakmışlardı.tamam fazla uzatmıcam,konu zaten çorba oldu..