Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Quote from: kuvvetmira 88 on Nisan 27, 2007, 08:19:04 PM
ama bazıları gırıp galatasaraylıım ama besıktasın sampıon olmasını ıstıorum dedıgınde aynı tepkıyı onlara neden vermıosun cunku ısıne gelıo.gercekler solendıgınde bole tepkı vermen normal cunku ısıne gelmıo ıste tam bı ezıklık ornegı bu sergıledıgın gerceklerı gormezden gelemeyız demı  ;)
ne saçmalıyosun sen ya !!
geçen sene de biz fb olmasın da gs olsun şampiyon demedik mi
allam hemen kavga çıkar ezik sensin

Mr. MeTaLkiSS

ama bazıları gırıp galatasaraylıım ama besıktasın sampıon olmasını ıstıorum dedıgınde aynı tepkıyı onlara neden vermıosun cunku ısıne gelıo.gercekler solendıgınde bole tepkı vermen normal cunku ısıne gelmıo ıste tam bı ezıklık ornegı bu sergıledıgın gerceklerı gormezden gelemeyız demı  ;)
Heh eziğiz ve fenerbahçeyi sewmiyoruz bunun sebebini de tüm türkiye biliyo 100000 kez söylemeye gerek yok yani kendi topicinde yazarsan sewinicez :D (galatasaray-beşiktaş dostluğundanım)
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_ken_an

ya arkadaslar bende bir ultraslanlıyım bendende anti-fb ama
spor icin kalp kırmaya gerek yok bence.(ama fenerliyse kırın kalbini dermişim :P)neyse inş. bjk alır kupayıda gaza gelıp ligdede cakar fenere ardından bide biz caktıkmı.......

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 28, 2007, 12:01:18 AM
Heh eziğiz ve fenerbahçeyi sewmiyoruz bunun sebebini de tüm türkiye biliyo 100000 kez söylemeye gerek yok yani kendi topicinde yazarsan sewinicez :D (galatasaray-beşiktaş dostluğundanım)
o zmn sız bırlesın abı ne gerek war  ıkı takım ıkı renk gerenk yok bunalara mayk  ;D herseye ragmen sampıyon fener olucak...

black_ece

Quote from: gokhan on Nisan 28, 2007, 04:48:05 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 28, 2007, 12:01:18 AM
o zmn sız bırlesın abı ne gerek war  ıkı takım ıkı renk gerenk yok bunalara mayk  ;D herseye ragmen sampıyon fener olucak...
gökhan burda alkası yok olum fb-bjk-gs olayıyla ben topicin başında beri kavga çıkmasın diyorum en azından kavga olmayan bi üç büyükler topici olsun diye zaten önceki saffada gördüğün üzere çirkeflik yapana direk git kendi topicinde yaz diyorum buna galatasaraylılar da dahil anlayamıyosanız o sizin bakış açınızın darlığındandır şimdi insanı hasta etme de topicten uç !!!

คг๔คг๔ค

onumüzde bi fener macı var lumarım fener iyi olnar ve kaybeder cok zevkli oluyo oyle olunca :)

muzzy

beşiktaşa bugün başarılar..büyük ihtimal maçı izlicem..yenerseniz 1.siniz..bu açıdan mükemmel bi maç olacak...sonra istediğiniz kadar yenilin..yeterki bugün yenin :)

lp_ken_an

cimbomlu olarak üzüldüm...kupa yavastan yola cıktı gıdıor  fenere dogru.bjk kendi evinde de yenildiyse artık dicek bişey yok fener haketti gibi..

Mr. MeTaLkiSS

Eet o taraftara yazık be muhteşemdi o gün yani taraftarınn coşkusu fln bizzat tanık olduk ece-ben-gökhan-selin :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

tüm çarşı milletine geçmiş olsun...tabi kendi açımdan gayet ii bi durum...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

özkan

Ben beşiktaşın böle oynıcanı tahmin bile etmiodum bjkli olarak çok saçma bi maç sonucu mefta olduk :(

serra_lpfan

inanamıyorum ya ilk defa fenere yenilioz bizi hiç yenememişti onlar >:(
NABER LAN:D

uNReLiEveD

olsun..geçmiş olsun bütün bjklilere...

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 07, 2007, 02:21:36 AM
Eet o taraftara yazık be muhteşemdi o gün yani taraftarınn coşkusu fln bizzat tanık olduk ece-ben-gökhan-selin :D
abı bıde ben dondugumde de gordum ama bu sefer farklı sekılde :D :D

kuvvetmira 88

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 07, 2007, 06:51:29 PM
inanamıyorum ya ilk defa fenere yenilioz bizi hiç yenememişti onlar >:(
yanlısın var  fener besıktası daha oncede yenmıstı ornegın gecen sene yıne ınonude ılk deıl yanı
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL