Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP biyografi

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 04:35:39 PM

Previous topic - Next topic

b:shRa

hyR öle demedim .. sadece mantıksız geldi .. hoş,devRimisde o işaReti yapmayan bi hilton kaldı .. yakında o da rock albümü yapıomuş ya,bol bol yapaR aRtıq ...

SogukaTesh

bnm bildiim o işaret özünde metal işareti ztn...ama yani metal yapanı da rock yapanı da o işareti yapar..ilginç ya da matıksız gelmio bana :rolleyes:

we lp nu-metal adı altında olabilir ama pek de metal yptıı sölenemes kendileri de sölüo işte melez teori..

crazyy_Ossiee_67

walla ben bu olaya fransız kaldim ben bunu ogrenicem hepınızı aydınlatacam merak etmeyin siz

shimy

Quote from: crazyy_Ossiee_67 on Ekim 04, 2006, 04:09:18 PM
walla ben bu olaya fransız kaldim ben bunu ogrenicem hepınızı aydınlatacam merak etmeyin siz
konu halloldu zaten bişey yapmana gerek yok :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

Metal olmuyor tam o yüzden dışlanıyor.. Rock ve Rap kokuyor müzik metal böyle olmaz ona nazaren sölersek Rock diyebiliriz.. Metal dinlicem diyorsanız Hatebreed , Throwdown , Lamb of god gibi grupları dinleyin altyapı ve sound'a bakın anlarsınız..

Rap ve Rock bir araya gelince buna Nu(new) - Metal dediler çünkü hip-hop sert bir müzik ve rock'da sert olunca olabildiğince koyulaşıp metal diyorlar ama değil aslında ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Crazy_Chester

bi kere daha okudum :P elinize sağlık

whiskas:)

şimci metal ve rock işaretleri ayrıdır tabiikii.. metal işareti black sabbath.ın ozzy osbourne.den sooraki solisti ronnie james dio (şu anda kendi grubu "dio"dan da htrliabilirsinz) sayesinde ortaya çıkmıştır.. günlerden bi gün rjd büyükannesini evinin çevresini metal işareti yaparak dolaştıını görür.. tabiiki yaşlı kadıncaızın tek istei evini "kötü ruhlardan" arındırmaktır. ilerleyen yıllarda rjd de bunu konseri izleyen ateşli seyirciyi kutsamak için yapmıştır.. 

lp dinnicilerinin iki işareti de kullanmasının sebebini iki kelimeyle açıklayabiliriz: HYBRID THEORY! 8)
forfeit the game & stop the talk show!

Roswegas

oh ya ne zamandır arıyordum böyle bişeyi
saol ya...

bu arada yeni üyeyim bu ilk mesajım :)

Sumween

Ayrı olduklarından emin misiniz? Tam bilmiyorum ben de ama.. benim bildiğim işaret ''iblis boynuzu''dur ve kaldırdığınız o iki parmak iblisin boynuzlarını ,eliniz de kafasını temsil ediyor. anlayacağınız üzere aslen satanizm içerikli,satanistlerin yaptığı bi işaret ki şu zamanda rock-metal müzikle satanizmin menemen moduna getirildiğini düşünecek olursak bu işareti metal dinleyenlerin neden yaptığını anlarız =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

elif_lp

e metalci selamı işte. kurcalamayalım yaw :D
konu sapmış zaten.. devaam..

..tell me what the fuck is wrong??

§ïяĝαиα

bence de yaa sallayalım yapıomuyuz işareti? yapıoruz ...bence çok özüne inmeyelim farklı anlamlar çıkıyo...neyse devaam
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

whiskas:)

Quote from: sirGana [lp] on Nisan 02, 2007, 09:08:03 PM
bence de yaa sallayalım yapıomuyuz işareti? yapıoruz ...bence çok özüne inmeyelim farklı anlamlar çıkıyo...neyse devaam

nassı özüne inmielim? bence bilmeden bişi yapmak ya da kullanmak çok.. saçma..
forfeit the game & stop the talk show!

§ïяĝαиα

abi her yorumda frklı bi mana çıkıyo onu diyorum genel anlamda metal rock müzik bağlamında kullanıoz bu işareti iblis miblis filn ben onnarın özüne inmeyelim dedim ama inmişiz madem ineceğimiz kadar siz bilirsiniz...
NETE KAFA İZNİ

Sumween

tamam ya başka bi yerde olsa ineriz de ''LP biyografi'' konusuyla pek alakadar olmadığı için kapatıyoruz konuyu :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

bence de kapatalım son bi sayfa sapmışızzz
NETE KAFA İZNİ