Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

gizem sony mağazasında oyuna nasıl boynumuzu bükmüştükkk ahh lan bu hafta ikinci yarış vardı sanırsam geçen yarıştaki gibi kimi coşuşa geçerse mort edecem çok insan var hahayyyttt alonso da bok yesin :D

muzzy

yesin ;D...walla oyunu da bayaa zevkli bunun..gerçi bu seneninki çıktımı bilmiom ama 06 yı oynuom arabayı hissediom resmen..pistlerde aynısı..nese Kimi'mize başarılar bu hafta.. :)

immortal

Quote from: ölü gelin on Nisan 03, 2007, 02:32:03 PM
gizem sony mağazasında oyuna nasıl boynumuzu bükmüştükkk ahh lan bu hafta ikinci yarış vardı sanırsam geçen yarıştaki gibi kimi coşuşa geçerse mort edecem çok insan var hahayyyttt alonso da bok yesin :D
evt cnm oyunu bile bizim duygularımızı harekete geçirmeye yetmişti.ama işte aşadaki haber kara bahtlı kör talihli kimi raikkonen için endişelenmemize sebep oluo.

Raikkonen, Avustralya GP'sinin sonlarında sızıntı yapan motorunun Malezya'daki hafta sonunu sorunsuz çıkarmasını ümit ediyor.

Ferrari kariyerine Melbourne birinciliğiyle başlayan Raikkonen, motorunu değiştirmek zorunda kalırsa Malezya GP'sine sıralamada elde edeceği yerini 10 sıra gerisinden başlamak zorunda kalacak.

2007 Formula 1 kurallarına göre bir pilot aynı motoru üstüste iki yarış kullanmak zorunda.

Konuyla ilgili Autosport'a konuşan Fin sürücü, Melbourne'da yarışın son bölümünde ortaya çıkan su sızıntısının kendisini kaygılandırdığını söyledi.

Sorun yüzünden son turlarda yavaşlamak zorunda kaldığını ifade eden Raikkonen, "umarım motor yarış sonuna kadar dayanır ve sıralamadan önce onu değiştirmek zorunda kalmayız. Çünkü şansımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz" dedi.

Ferrari pilotu, motoru değiştirmek zorunda kaldıkları takdirde kendileri için durumun zorlaşacağını ve hedeflerinin birincilikten çok Malezya yarışını mümkün olan en iyi yerde bitirmek olacağını ifade etti.

Raikkonen motor konusu dışında aracın iyi durumda olduğunu ancak herşeyin pistteki mücadele sonunda belli olacağını vurguladı.

ama şöle bişi var Kimi mclaren gibi bir araçla 17.likten 1.liğe çıkmıştı.bunda da başarır.off kimi ya bu sene şamp. ol cnm  alonsoda havasını alsın.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

bu adam kadar mükemmel yarışan ama talihsizlik hiç peşini bırakmayan biri daha yoktur yaw...heryerde bibela buluor..daha ilk yarıştan başladı yine...nese dediğin gibi 17.likten 1.liğe yükseldiğini gördük herhangi bi sorun olursa yine üstesinden gelir kesin..

Mr. MeTaLkiSS

Malezya'da Alonso birinci boşa ümitlenmeyin böyle bi fırsatı kaçırmaz alonso :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

henüz ortada bi fırsat yok hemen ümitlenme...hem ona nolacağı ne belli..geçen sene sonlara doğru arabasının yandığını unutma :D

immortal

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 03, 2007, 08:39:58 PM
Malezya'da Alonso birinci boşa ümitlenmeyin böyle bi fırsatı kaçırmaz alonso :D
hiçde bikerem.alonso nun arabasında bişi çıkmıycağı ne malüm.ben şimdiden bütün negatif enerjimi alonso ve arabasına göndermeye başladım bile ;D  ama yarış bu hiç belli olmaz kimin kazanıcağı alonsoya gelene kadar dierlerinin eli armut mu topluyo ;D.ilk yarışta kimi pist dışına çıkmıştı  da geri toplamıştı.basın toplantısında da sordukalrında "başka yere bakıodum o sırada" dedi gülerek ;D  süppperr adamım bee ıceman

anti-alonso :o

gokhan

nıye mıllet alonsoyu sewmıo anlamadım :)

immortal

Quote from: gokhan on Nisan 04, 2007, 10:34:12 PM
pilotajını beğenmiyorum.geriside gelio onu sevmiom işte f1 e bişi katıor olabilir belki ama bnm için bişi ifade etmio çünkü alonsonun f1 e direk para gözüyle baktığını düşünüyorum.gözünü hırs ve para bürümüş ki bunun da en büyük örneği renoulttan mclarene sırf para için geçmesi.

gokhan

Quote from: gizmo on Nisan 04, 2007, 10:45:35 PM
Quote from: gokhan on Nisan 04, 2007, 10:34:12 PM
pilotajını beğenmiyorum.geriside gelio onu sevmiom işte f1 e bişi katıor olabilir belki ama bnm için bişi ifade etmio çünkü alonsonun f1 e direk para gözüyle baktığını düşünüyorum.gözünü hırs ve para bürümüş ki bunun da en büyük örneği renoulttan mclarene sırf para için geçmesi.
hayat para demek.. ;)

immortal

McLaren'in dünya şampiyonu pilotu Fernando Alonso, Pazar günü koşulacak Malezya Grand Prix'sinde Ferrari'nin favori olduğunu söyledi.

Alonso, Sepang'da yaptığı açıklamada, "sezon başında Ferrari'nin bizden önde olması sürpriz değil" dedi.

McLaren'in kış aylarında radikal değişiklikler geçirdiğini ifade eden İspanyol pilot, "araç yeni, motor yeni, lastikler yeni ve pilotlar yeni... Ferrari ise geçtiğimiz yıl kaldığı yerden devam ediyor. Şu an için onların gerisinde kalmamız normal" diye konuştu.

Alonso, Avustralya'da olduğu gibi Malezya'da da birinciliğin en kuvvetli adayının Ferrari olduğunu, kendilerinin ise bu farkı kapatmak için çalışacağını vurguladı:

"Ferrari bu yarışta da herkesin önünde olacak. Bize düşen aradaki farkı kapatmak. Malezya'da onlara ne kadar yaklaşırız bilemem. Avustralya'da bizden 0.7, 0.8 saniye (tur başına) daha hızlılardı."

Alonso, hava şartlarından doğacak fırsatlar olursa bunları akıllı şekilde kullanıp avantaj sağlayabileceklerini ifade etti:

"Yağmur yağsa bile pist yarış boyunca ıslak kalmayacak ve hemen kuruyacak. Şartlara göre dört ya da beş kez lastik değiştirilmesi gereken zor bir mücadele olabilir. Bu karışıklıkta akıllı olan doğacak fırsatları değerlendirebilir."

Malezya yarışı öncesinde Sepang testine katılmayan ve McLaren'in Woking'deki fabrikasında aracın yeni parçalarını deneyen Alonso, aradaki farkı kapatacaklarına emin olduğunu söyledi: 

"F1 takımları artık araçları çok çabuk geliştirebiliyor. Eğer şanslıysanız ve başkalarında olmayan bir şey bulursanız hemen avantaj yakalayabilirsiniz. Belki gelecek hafta mükemmel bir sonuç alacağız belki de iki ay sonra. Bunu kimse bilemez. Herkes aynı şeyi yapmaya çalışıyor ama McLaren bunu daha çabuk yapacak potansiyele sahip.

"İngiltere'de takımın merkezinde simulatörde çalışma şansı buldum. Aracı biraz daha geliştirdik. Umarım bu gelişmeler gerçek yarışı podyumda bitirmemize yeter. Bence kazanmaktan çok şu anda her yarışı puan alarak tamamlamak daha önemli." 

Renault'da iki şampiyonluk elde ettikten sonra McLaren'de ilk sezonunu geçiren Fernando Alonso 2007'nin açılış yarışı Avustralya GP'sini Ferrari pilotu Kimi Raikkonen'in ardından ikinci sırada bitirmişti.

gokhan

antreman turlarında massa bırıncı oldu...

immortal

Malezya GP sıralama turları sonuçları:

1. Felipe Massa (Brezilya) Ferrari 1:35.043
2. Fernando Alonso (İspanya) McLaren Mercedes 1:35.310
3. Kimi Raikkonen (Finlandiya) Ferrari 1:35.479
4. Lewis Hamilton (İngiltere) McLaren Mercedes 1:36.045
5. Nick Heidfeld (Almanya) BMW Sauber 1:36.543
6. Nico Rosberg (Almanya) Williams Toyota 1:36.829
7. Robert Kubica (Polonya) BMW Sauber 1:36.896
8. Jarno Trulli (İtalya) Toyota 1:36.902
9. Ralf Schumacher (Almanya) Toyota 1:37.078
10. Mark Webber (Avustralya) RedBull Renault 1:37.345
11. Heikki Kovalainen (Finlandiya) Renault 1:35.630
12. Giancarlo Fisichella (İtalya) Renault 1:35.706
13. David Coulthard (İngiltere) RedBull Renault 1:35.766
14. Takuma Sato (Japonya) Super Aguri Honda 1:35.945
15. Jenson Button (İngiltere) Honda 1:36.088
16. Vitantonio Liuzzi (İtalya) Toro Rosso Ferrari 1:36.145
17. Scott Speed (ABD) Toro Rosso Ferrari 1:36.578
18. Anthony Davidson (İngiltere) Super Aguri Honda 1:36.816
19. Rubens Barrichello (Brezilya) Honda 1:36.827
20. Alexander Wurz (Avusturya) Williams Toyota 1:37.326
21. Christijan Albers (Hollanda) Spyker Ferrari 1:38.279
22. Adrian Sutil (Almanya) Spyker Ferrari 1:38.415

muzzy

start ta alonsonun önüne geçemessek bu sefer biraz zorlayabilir...

lp_ken_an

iinş kimi kazanır ark. ben kimiyi gecen seneden beri cok sevıorum....