Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

ferrari aslında çok mükemmel bir takım nerdeyse son 10 yıla damgasını vurdular ama gerçekten bıktım ferrariden şu an pistlerin en iyi pilotu olan kimi de oraya gitti artık bi 10 yıl daha ferrariyi kimse durduramaz heralde ben o yüzden üzüldüm aslında

ölü gelin

kimi şampiyon olsunda hangi takımda olursa olsun mc larende olması imkansızdı bırak ferrari yapsın

ugur-acikgoz

ona bi sözüm yok belki kimi mclarende kalsa şampiyonluk alamayacaktı ama ben formula 1 deki monotonluktan duyduğum memnuniyetsizliği belitriyorum 10 yıldır ferrari o yüzden ama kimi adına sevindirici tabii doğrudüzgün bi arabayla kimi yi kimse tutamaz

ölü gelin

orda da  haklısın sadece ferrari olacak yarışlarda birinciyi biliyoruz ikinci kim diye muhabbet olur artık geçen sezonki yarışlar daha eğlenceliydi baya çekişme vardı bu sezon da da öyleydi umarım öbür sezonda bööle olur zaten bunu için ferrarinin yarşlardan şekilmesi lazım başka türlü olamaz :mrgreen:  :mrgreen:

ugur-acikgoz

valla öbür yıl çok büyük ihtimalle kimi full yapar gibime geliyo yarışların hepsini kazanır kimi en sevdiğim pilottur ama ferrari hakkında ki görüşlerim hiç değişmeyecek böyle giderse ne yapalım ferraride de olsa kimi yi destekleyecez WE LOVE YOU KİMİ :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ölü gelin

valla kimi de suyunu çıkarırsa ben rosberg i tutacam oda ii kullanıyo hakkını yemeyelim

ugur-acikgoz

olur valla bende jarno truli yi tutarım o zaman arkalarda kapışırız :mrgreen:  :mrgreen:

ölü gelin

aman trullinin pili bitmiş yaf ne tutuyon sen onu ii bi takım alırsa eğer bişiyler yapar belki

ugur-acikgoz

truli yle alonso renault dayken ben truli yi daha çok severdim ama madem onu tutmamı istemiyon o zaman jack villeneuve ü tutardım oda manyağın teki montoya gibi üstelik eski dünya şampiyonu :mrgreen:  :mrgreen:

ölü gelin

renault trulliyi kovarak aptallık etti villeneuve e gelince valla onda da bişiy  yokmuş aha gitti o da en iisi varya montoyaydı ama onu da mc laren mefta etti yazık oldu barichello var yazık adam bişiyler yapacak ama takımı hayıretmiyo button da aynısı tabi alonso gibi dana pastırmasını renault mc laren alıyo olan bööle button gibi barichello gibi zavallılara oluyo

ugur-acikgoz

button konusunda haklısın bencede armut alonsodan daha iyi bi pilot ama barichello için aynı şeyleri söyleyemem schumi yıllardır damagasını vuruyo aynı arabayala rubens bişey yapamadı ayrıca öbür yıl alonsolu mclarenenide bu kadar severmiyim zannetmiyorum birde montoya var gerçektende adamı mclaren yedi artık onu f1 de görmemek büyük kayıp aslında yarışlara heyecenı onun gibiler getiriyodu

ölü gelin

barichello da schumhacer in gölgesinde kalıyodu yoksa o da güzel kullanıyo schumi birinci ototmobili kullanıyodu barichello da ikinci otomobili e düşün artık adam daha napsın

ugur-acikgoz

tmm baricello ikinci pilottu ama araba aynıydı daha iyisini yapması gerekirdi schumi nin gölgesinde kalması onun iyi yarışamadığından bence

ölü gelin

araba aynı olmuyo canımcım birinci otomabile daha fazla önem veriliyo barichelloyo da önde olduğu zamanlarda hep schumhacr e yol vermesi sööleniyo adamda napsın emir demiri keser diyip istenileni yapıyo

ugur-acikgoz

tmm  tmm barichello iyi pilot :mrgreen:   :mrgreen: