Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

vay beaa formulayla da hiç alakam kalmadı haberlerinden filan hiç bilgim yok..yeni bişiler duyan yazsın da bari burdan bakam...

immortal

button go-kart yaparken sakatlanmış ve kaburgasında kırık meydana gelmiş zu ha ha lan manyakmı ne bu button olum sen honda mı sandın altındakini.Zaten yarışta bişi yapamıyon go-kartta uçuyon:)

alonso mclaren e renaultun sırrını verecekmiş yıhyıh senden de bu beklenirdi hıh.Bide alonso hakkıında evlendi diye haber çıkmış alonso bunlara çok üzülüyomuşş aman yesinler doğru senle kim evlenir be gıcık hıh :P

bide schumi süper+efsane insan demişki istesemde f1 e geri dönenem çünkü f1 hızla deişiyor ve ara verdikten sonra adapte olmak zor olur ah ah sen dön de f1 gelişmesin keşke şimdi ferraride schumi ve kimi yarışsaydıı

bu arada belirteyim ama kızmayın  Alonsodan nefreeeet ediyom gıcık şey hıh(hıh çalıntıdır yıhyıh)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

ne kızcaz yaw...anti alonso...:P :twisted:

ölü gelin

f1 racing kasım ve aralık sayılarında ferrari kimi ve schumi ye yer vermiş  adamlar kiminin ferraride de yapamayacağını söylüyorlar belki de haklılar çünkü adamda gerçekten ciddi derecede konsantre bozukluğu var ve yine ciddi boyutlarda alkol ve uyuşturucu bağımlılığı var geçen yıl mclaren bi kaç kez uyarmış kimiyi doğru olabilir yani bütün hevesim kırıldı ya belki şampiyonluk göremiyecek fukara
ama schumyle kıyasladıklarında çoğu özelliği benzerlik gösteriyor bekleyip görecez şu mart bi gelsin de :D

black_ece

ya o adam harbi bağımlı teknedeyken sarhoş olup pantolonunu indirmiş ve karısına seni seviyorum falan diye bağırmıştı sanırsam ki karısı da bunu terk mi ne eylemişti o zamanlar bi findıklar kırıyomuş ama neyse :D

ölü gelin

bi kerede tekneden hayranlarını selamlarken kafası üstü çakılmıştı kafa kırık cidden

ya o adamların yazdıklarını okuyunca üzüldüm cidden haklı olabilirler mc larende büyük bi pilotla anlaşma yaptı belki o alonso denen göt fırçası bu yıl da şampiyon olur mc laren kendine güvenmse alonso da mc larene güvenmese niye böyle bir anlaşma yapsınlar bence kimi yine çuvallayacak lanet olsun ya :(

immortal

ya kimi bu senede çuvallarsa artık bnm hayatım mahvolur heralde...ama hemen de umutları tüketmeyelim ben kimiye güveniyom ya yapacak şampiyon da olcak.sonuncu başlayıp 2. bitirdiği yarışta oldu hemn öle konsantre felan demiyelim biraz dengesiz gariban napsın...o araba kendine benzetti kimiyi aerodinamiği kaydı adamın inş. ferrari kimi yi doğrultçak.bu arada kiminin sözleşmesi mclaren le yıl sonunda bitiyo o yüzden ferraride teste çıkamıyo çünkü mclaren izin vermiyo..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ölü gelin

umarım dediğin gibi olur o yazıları okuyunca söyledikleri mantıklı geldi adam gerçekten psikopat ve ferrariyi de yakar diye korkuyorum haha nese umarım söylenenin tersine olur :D

ugur-acikgoz

kimi iyi bi arabayla kimseye vermez şampiyonluğu ama mclarenide kimse yabana atmasın  :mrgreen: :mrgreen:

ölü gelin

yok lan ne yabana atacazda bok gbi araba gördük ne yaptığını hakkinende bi şampiyonluk aldı başka yok

ugur-acikgoz

olsun elbet bi gün mercedes yapacak en kral arbayı  :mrgreen: :mrgreen:

muzzy

mercedes zaten dış görünüş olarak müthiş yapıor da içi fos oluor.. :D

linkinchaz

abi mclarenin arabasınn tek eksigi dayanıksız yoksa en hızlı araba o ama dayanıklılıktn kaybedio alonso da renault dayanıklı die kazandı o samp.lukları...kimi ferrariyi batırmaz ztn kimi yi mclaren batırdı kiminin n zaman kndi hatasıyla yarıs dısı kaldıını gordunus en fzla 3 kere gerisi hep arabadn kaynaklanan sorunlar...eminim ferrariyle samp. olcak

muzzy

orası kesin zaten..kimi yi kim tutar.. :D...ama ferrariyi oldum olası sewemedim..kimi de adamımız oluor artık mecmur tutacaz..ama gönlümde yine bi mercedes olacak...o arabadan vazgeçemiom yaw...sırf renkleri ve tipi çok hoşuma gidior.. :)

Darkshines

J.P Montoya geri dönsün tek desteklediğim oydu (: