Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

valla bu adamlar izmirdeki kupa maçı öncesinde hakem takımı(!) ile yemek yiyorlar sonrada kupayı havaya kaldırıyorlar sonrada o takımdan biri onlara kol kaldırıyor diye başlıyorlar ağlamaya inga naraları atmaya... abi hakem 8 kez mi ne düdük çaldı valla eğer bunlar düdükle oynamaya alışmışlarsa oynatsınlar bari de eğlenelim:D

gokhan

ya ne bıcım bı ulkede yasıyoz yaaa... bı hakem hatası bu kadar mı gundem olurrr... :@

lp167

herşey reiting bu ülkede.herhafta birşey buluolar o konuyu 1 haftada boyunca sürdürüolar ondan sonra başka bir konu.bu böle gider a.q

lp_mike_chester

Fenerbahçe:2 Psv :0

Fenerbahçe eze eze yendi resmen helal özellikle Fb taraftarları maçın 81.dk sında beşiktasım oley tezaratuyla bjk tasımızada destek oldu...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

cok ıyı , FENERBAHCE artık gercekten bı takım olmaya basladı..

wape

çok güzel oynadılar ya ;D küçük brezilya diyorlar haklılar :D vay be fenerin bu kadar iyi bi takım olacağını tahmin etmezdim hiç :D inşallah çok tur atlarlarda ülke puanımızı beşeiktaşın 8 golüne rağmen yükseltirler :)

neverforgivenangel

beşiktaş,beşiktaş,beşiktaş.... bugün herkesin dilindeydi valla:D okula fener tşörtümle gittim millet tebrike sıraya dizildi nan ;D ;D ;D

gokhan

macta sende mı oynadın doruk yoksa... :D

lp_mike_chester

o 12.inci taraftar olarak oynadı ;D ;D ;D

wape

Quote from: lp_mike_chester on Kasım 10, 2007, 11:55:54 AM
'12. adam' olacaktı sanırım ;D

gokhan

fenerımız awrupda super ama lıge gelınce kesılıyo bu ısın ıcınde bı ıs war...bence lıgı falan onemsemıyolar... :S

lp_mike_chester

Quote from: wape on Kasım 10, 2007, 01:28:51 PM
Quote from: lp_mike_chester on Kasım 10, 2007, 11:55:54 AM
'12. adam' olacaktı sanırım ;D

galiba haklısın  ;D

gokhan

bugunkü mac 1-0 olsun bızım olsun....

lp_mike_chester

fenerbahçe:2 galatasaray:0 gelenek bozulmadı gme yendik ama orkun u kutluyorum galatasaray ı farktan kurtardı....

madison

Quote from: lp_mike_chester on Aralık 12, 2007, 01:24:28 PM
fenerbahçe:2 galatasaray:0 gelenek bozulmadı gme yendik ama orkun u kutluyorum galatasaray ı farktan kurtardı....
cincon artık keyif vermiyor  ;D