Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

biliyoruz bizde gs ın tur atladığını o zaman şampiyonlar ligi değildi  şampiyon klüpler kupası idi =)  senin le sporda herseyine karsılarım=) muzzy cim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Requiem

Senin söylediğin 1988-1989 sezonunda.. Şampiyon kulüpler kupasında Galatasaray'ın yarı finale yükselmiş olduğunu bu linkte görebilirsin.Bu ligde Galatasaray çeyrek finali geçip yarı finalde oynamıştır Steaua 'ya ilk maçta 4-0 yenilmiş olup rövanşında 1-1 berabere kalmıştır.

bknz http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=1988/round=29/index.html

Ayrıca Şampiyonlar liginde de yani 2000-2001 sezonunda da Galatasarayın çeyrek finale yükseldiğini de bu linkten görebilirsin.Çeyrek finalde İstanbul'da ilk macta Real Madrid'i 3-2 yenmiş ve rövanşında da 3-0 yenilip yarı finale çıkamamıştır.

http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=1988/round=29/index.html

Eğlenelim öğrenelim..

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

abi yemin ediorum size cvp vermicem artık..bana cvp verirmiş..benim tarihimi benden ii mi bilcen sen kimsin la  :D  nese kardeşim sana süper cvp vermiş ben bişi demiorum..saolasın abi zahmetten kurtarmışın...komedisiniz ya :D

lp_mike_chester

sen de ölesin muzzy =)

madison

Quote from: madison on Mart 07, 2008, 08:16:58 PM
şampiyonlar liginde grupta en çok puan toplayan türk takımı, ''GRUPTAN ÇIKIP TUR ATLAYAN'' ilk türk takımı olan fenerbahçe mize teşşekkür ederiz diyip konuyu kapatalım  ;)
şampiyonlar liginde GRUPTAN ÇIKTIKTAN SONRA TUR ATLAYAN demek istedim, yani öle löp diye çeyrek finale konmadık bi tane takım eledik.. ve uefa gruplarından çıkan İLK türk takımı ünvanınıda eklemeyi unutmuşum..

muzzy

ya kardeşim sen kafa mı buluyon..gruptan çıktıktan sora bi takım elemişler..biz gruptan sora bi grup daha geçip çıkmıştık çeyreğe..ve sen bunu sizinkinden daha az bişi olarak görüon ha..oha dicem artık..biz 12 siz 8 maçla çıktınız..ben bişi demiorum artık..gerçekleri sölüyoz bozuluyonuz die de KOMEDİ biz oluoz..hey allaım ya..

ShapeshifteR

abi artık midem bulanmaya başladı bizim takım sizin takımı döver muhabbetlerinden...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

madison

ben öle hatırlamıyorum ,öle olsada fenerbahçe 2000 li yılların sonunda modern çağlarda futbolda yapılamaz denileni yaptı devleri yendi, eledi ,,teşekkürler fenerbahçe

muzzy

senin hatırladıklarınla dönmüyo futbol adam yukarda linkler vermiş az araştır da öğren..valla bu cehaletiniz kabullenmeme huyunuz beni öldürcek ya..ayrıca biz benim takım sizinkini döver muhabbeti yapmıoz bilgisiz olduğu halde kafa tutanlara bişiler öretmeye çalışıoz ama nerde...

madison

ben net hatırladığım için baktım, gaasray ilk turda d grubunu 3. bitirmiş grubu ama nasıl tur atlamış bilmiyorum,,rakiplerde dünya devi,, strum graz,rangers,deportivo.. :P

neverforgivenangel

fenerbahçe nin  varmısın yokmusun daki görme engelli yarışmacı evren için yaptığı bence çok güzel bir jestti.. takdir ettim ve hoşuma da gitti:D 

muzzy

Quote from: madison on Mart 12, 2008, 12:38:45 PM
ben net hatırladığım için baktım, gaasray ilk turda d grubunu 3. bitirmiş grubu ama nasıl tur atlamış bilmiyorum,,rakiplerde dünya devi,, strum graz,rangers,deportivo.. :P

pardon da nerden hangi yıla baktın sen..ne saçmalıyon acaba..ya adamı delirtirsiniz siz varya..ulan tarihimizi silersiniz yakında siz  :D

madison

2000-2001 yılı linkten baktım ilk tur grubunda D grubunda bak linkten previus seasons/winners seçeneğinden yılı seç sonra grubu seç çıkıyor

lp_mike_chester

ya tmm susun galatasarayımızda fenerbahcemizde  diğer türk takımlarıda artık avrupada baya basarılı olur=)

NEVERlandLP

CHELSEA rakibimiz dimi?beşiktaş yenmişmiydi bunları ya? ???