Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

madison

size bi şey anlatiyim benim facebook ta tanıştığım aşırı milliyetçi bi yunan arkadaşım var kendisi 32 yaşında ve erkek aynı zamanda eğitimli ve ılımlı olduğu için kendisiyle tanıştık ve zaman zaman konuşuyoruz illaki türkler hakkında bazı önyargılar vardır için de ama adam maçtan sonra bana  ''ingilizleri yenmenize çok sevindim,,çok iyi bi takımın var,umarım daha başarılı olursunuz'' dedi,,bu adam panatinaikos lu ve hafiften kıskandığınıda biliyorum ama adam içten bi şekilde tebrik ediyor, bunu yapan bi yunansa biz utanmalıyız diyorum...

Requiem

Panatinaikos ile Fenerbahçe dünyanın en büyük derbilerinden biri değil.. Yıllardır aralarında geçen bir rekabet de yok.. Bunun için normal karşılıyorum ben bu durumu.. Tabi demek istemiyorum ki birbirimizi desteklemeyelim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_mike_chester

ya bence yanlış bir tavır bu türk takımlarını kim olursa olsun desteklemeliyiz=) ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

allah kahretsin artık ya..bu kadar da olmaz..ulan penaltıyla alakası olmayan bi pozisyon..5 dk dolduğu ve top posiyonun dışına çıktığı halde hala bitmeyen maç..yemin ediyorum artık bıktık ulan..her sene aynı bok olur her sene de hakemlere laf ederler bide utanmadan yazıklar olsun ya..

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Nisan 06, 2008, 10:47:22 PM
allah kahretsin artık ya..bu kadar da olmaz..ulan penaltıyla alakası olmayan bi pozisyon..5 dk dolduğu ve top posiyonun dışına çıktığı halde hala bitmeyen maç..yemin ediyorum artık bıktık ulan..her sene aynı bok olur her sene de hakemlere laf ederler bide utanmadan yazıklar olsun ya..

evet bu konuda haklısın ama gecen sene ye bakarsak gs da bjk da böle maçlar kazandı=)

muzzy

nese bırakak bunnarı üzgünsünüz artık elleşmeyim :P hadi geçmiş olsun :P chelsea de çok haketmesede fb bu maçta hiç haketmedi..ya da daha az haketi..her nese hakeden kazanır..ilk defa çıktığu yarı finalde çelsiye başarılar dileyelim :P

lp_mike_chester

chelsea top oynamadı tabi fenerbahçede öle ama chelsea gibi bir dünya klübünün bir futbolcusu drogba 90.dk larda centilmenlik yapmayıp fenerbahceden korkup topu sürüp auta atması ilginç drogbaya da bu yakısır zaten=) başka bişi demiyorum=)

mi_numetal_sa

geçmiş olsun arkadaşlar 2-0
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

muzzy

Quote from: lp_mike_chester on Nisan 09, 2008, 12:46:55 PM
chelsea top oynamadı tabi fenerbahçede öle ama chelsea gibi bir dünya klübünün bir futbolcusu drogba 90.dk larda centilmenlik yapmayıp fenerbahceden korkup topu sürüp auta atması ilginç drogbaya da bu yakısır zaten=) başka bişi demiyorum=)

sallama şimdi..adam bekledi vur die..sizinki elleşmedi..sora o da aldı götürdü dışarı vurdu..spikerden duyduğun lafı da söleme şimdi burda..siz onların adam yerdeyken topu dışarı atmadınız ona bakarsan..nese bahaneleri bırakın artık elendik takımla gurur duyuyoz gibi laflar edin daha ii gider hani..  :P

neverforgivenangel

bu maçı fener çelsi den çok hak etmedi diyorsan yuh diyom hemşo artık valla yani pes valla ;D

Darkshines

hocam fener chelsea'den çok hak etti diye bir şey yok. futbol bu, taktik bu adamın 1 gole ihtiyacı vardı attı yattı. bundan ibaret.antrönörlerini zaten beğenmem birkaç gol atıp öyle de yatabilirlerdi ama futbolun doğası bu. şu da artık kazınsın akıllara amaç haketmek değil kazanmak.

drogba'ya değinmişken evet bende gördüm. çok büyük çirkeflitki oysa o topu fenere bıraksa deivid orta sahada topla buluşup şutunu vurucaktı ve top yine 90'a girip uzatmaya gidecekti. uzatmada gol olmayıp penaltılarda volkan 5 penaltıyıda çıkarıcaktı falan fıstık hayat güzel.

neverforgivenangel

ya zaten şöle olsaydı böle olsaydı gibisinden demiyorum ortaya koyan oyundan bahsediyorum... ortaya konan oyunlar göz önündeyken çelsi fenerden çok haketti denmesini kabul etmiyorum hepsi bu

muzzy

ya kardeşim fbnin ingilteredeki maçta kaç tane adam gibi pozisyonu var allahını seversen...spikerler gibi taraflı baktıınızdan görmüyonuz..adamların kaç kaleyi tutan şutu var sizin kaç..sizin bırak kaleyi bulanı kaç şutunuz var..yapmayın ya..istanbuldaki maçtada sadece 2. yarı iyiydiniz..ilk yarı gol açısından demiyorum oyun açısından adamlar sahadan silmiştii..yani 3 yarıya 1 yarı öndeler :D

skor olarak bakarsak çelsinin 1 gol atıp salması hoşuma gitmedi tabi yakışmadı..ama futbol bu..ne kadar yatsalar da pozisyonları vardı ama çelsi bu değildi..nese..finali manutd-ars olur diorum inş. öle olur..

kıskançlık konusuna gelirsek bunun kıskançlıkla alakası yok..bize zamanında avrupada destek yerine köstek olanlara aldıımız kupaları çekemeyip tesadüf diyenlere duyulan bi nefrettir bu..sebepsiz yere değil yani..yoksa neyini kıskancam ben 7 yıl önce yapmışım bunları..ondan önce somut olarak bi kupa bile almışım..sizin bi kaç kere katıldıınız şeye biz 10 kere katılmışız..neyini kıskancam :D

lp_mike_chester

bu konuda haklı olabilirsin  ama bizim oynadığımız takım chelsea onların oynadığı futbol a bakıpta konussan daha iii olur onlarda ii oynamadı ki  doğru fb de ii oynamadı ama 2 - 3 posizyon yakaladı eger atsaydık bayram olurdu=) benim gs a karsı kinim yok ben her türk takımını desteklerim avrupada ha lige gelirsende konusurum ama her türk takımını destekleriz bu bizim ayıbımız türk takımlarımızı her kim olursa desteklemiyoruz hangi takımı tutarsak o takımı destekliyoruz yani dediğim her türk takımı nı avrupada destekliyelim.... artık birlik beraberlik zamanı=) galatasarayımız fenerbahçemiz beşiktaşlımız ı avrupada destekliyelim=) türkiyeye puanlar kazandıralım=) ;)

ousan

bazen bu gerizekalı atışmalar yüzünden futbolun tamamen kaldırılmasını istiyorum.... ne kadar sinir bozucu bi durum :S çünkü ben gaatasaraya hiç bişey demiyorum :S