Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

madison

ya herşeyi bi yana bırakalım bu sene başında ak sakallı bi dede çıkıp hepimize dese bir türk takımı şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyacak sizin dünyada reklamınızı yapacak dese ama o takımı halk olarak siz seçin dese,,stadyumuyla,tesisleriyle,maddi yapısıyla,taraftar profiliyle ve oyuncu kalitesiyle  fenerbahçe yi seçerdik.ben biliyorum ki dünyanın 4 bir yanından fenerbahçe nin tesis olarak,sportif olarak ve ekonomik olarak başarısını program yapmak için bi çok dünya televizyonu program hazırladı.şampiyonlar ligi tv de zaten fix çıkıyoduk.
bunlar bi yana chelsea nin oyuncu kalitesini 2. maçta daha iyi gördük adamların defans duvar harbiden, takım savunması açısından ama küçük nüanslarla elendik. seneye iyi bi forvet alıp daha yükseği hedeflememiz lazım,çünkü santraforsuz geldik buraya resmen. gaasraylılar ve beziktaş lılar hiç sevinmesin elendik diye,,çünkü sadece lige konsantre olmuş bi fenerbaçe den korkmak gerek,,tek şampiyonluk şansınız vardı oda fener in avrupa da devam etmesi o da ortadan kalktı...

muzzy

he ii siz şampiyonsunuz ozman kesin :P

tartışmalarına gelince tartışmsız futbolun ne tadı var..ozman rekabet olmaz febeşi yenmenin tadı olmazdı..nese :P

lp_mike_chester

tartışılır tabi asırı dozu kaçmasın yeter=) ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ousan

ben tartışma deken laf sokmakdan bahsediyorum... garip garip kariatürler ne biliym siteler var :S yok ezikfb yok anti gs falan ne gerek var ya aşalamaya :S

madison

bu arada fenerbahçe nin başarılı sonucu sayesinde türkiye avrupa 4. oldu bu sene ve önüzdeki sezon şampiyon olan takım direk katılacak şampiyonlar ligine,,aslında yine  fenerbahçe nin işine geldi... ;)

NEVERlandLP

başarılı ama bir yönden üzücü bir sonuç oldu...olsun ama bu da bir şey  :)

LinkinBerk

Quote from: madison on Nisan 10, 2008, 03:48:35 PM
bu arada fenerbahçe nin başarılı sonucu sayesinde türkiye avrupa 4. oldu bu sene ve önüzdeki sezon şampiyon olan takım direk katılacak şampiyonlar ligine,,aslında yine  fenerbahçe nin işine geldi... ;)
fenerbahçe nin şampiyon olacağını nerden biliyosun ki

lp_mike_chester

fenerbahçe ne yapıp edip gs karşılaşmasına kadar puan kaybetmemesi lasım=) şampiyon olmak istiyorsa....

madison

Quote from: LinkinBerk on Nisan 10, 2008, 06:09:32 PM
fenerbahçe nin şampiyon olacağını nerden biliyosun ki
gücümüze güveniyorum,,en ciddi rakibimiz kuzen den 5 yiyip elendi,,biz yarı finalin kapısından kıl payı döndük,,chelsea ye 3 gol atıp 2 gol yedik elendik,,türkiye nin çok üstünde bi takımız...

lp_mike_chester

chelseaye 3 gol attık derken deivid in kendi kalesini demi hesapladın abi yaa hahahaha komik evet doğru ama fb şampiyon olmak istiyorsa gs maçına kadar kaybetmemesi lazım=)

muzzy

işte seneye biz şamp olursak hemen laflar hazır..sayemizde direk katlıyonuz filan diye ii biliyorum..o yüzden kıl kadar istemiyom getirdiğiniz puanları..nese..

ousan

yahu ne bu laf sokmaya çlalışmalar... sinir oluyorum ha...

doğum günün kutlu olsun muzzy :D

muzzy

saolasın :P

madison

sarı lacivert yıllar muzzy,,  ;D

lp_mike_chester

Quote from: madison on Nisan 12, 2008, 12:14:05 PM
sarı lacivert yıllar muzzy,,  ;D

gereksiz bir laf sölemişin =)