Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

hoşgeldin gizmoooo... LP burdaki herkes için çok şey ifade ediyo. doğru adrestesin :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Quote from: Sumween on Ekim 10, 2006, 07:49:20 PM
Quote from: Requiem on Ekim 09, 2006, 10:58:57 PM
Post kasanlar gösterio kendini sanırım =)
bu lafı açıklarsan sewinirim arkadaşım
Diyorum ki; Mesaj sayım artsın diye zart zurt mesaj yazanlar kendini belli ediyor.. Şimdi karşı çıkacaksın ne alaka diye.. "Mesaj sayım gitmiiiş" diye sinir yapma o zaman da öyle zannetmeyelim.
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

konuyu kapatmıştık ama nese gizmo sende aramıza hoşgeldin :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Requiem

Konu kapandı diye cevap vermemezlik etmek istemedim.. Sormuş söyledim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

ama yeri burası değil onu söylemek istiyorum hani özel mesaj falan o anlamda :) neyse tekrardan dewam edelim :)

Sumween

msj sayımn artmasını istememle istememem hiç önemli deil bi konu hakkında fikrim olursa post atarım olmassa atmam bu kadar... böle ağır we saçma ithamlarda bulunmasak ii olur birbirimiz hakkında burası chat odası deil Bİ LP SİTESİNİN FORUMUDUR... konuyu noktalamak amacıyla yazdım genel olarak millete de örnek olsun birbirlerine de sataşmasınlar diye kızmayın o yüzden :) :) tekrar özür dilerim dewam...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

ya yeter ya allah alla yeri burası değil diyorum anlamıyomusunuz başlıkta ne dio "merhaba deyin"  "cevap verin" değil

ugur-acikgoz

ye bencede arkadaşlar kapatalım konuyu gizmo sende hoşgeldin LP hepimiz için çok şey ifade ediyor :) :)

lp_legend

ben esin manisadan yaş 17 herkese ii kaynaşmalar!!! :mrgreen:

ölü gelin

hoşgeldin

Mordanadam

Slm herkese isim Cemil yaş 21..Bundan yıllar önce başladığımız lpefsanesine şimdi yeniden geldik..O zamanlar LiNKiN_Boy duk. =) Çok şey değişti tabi eski günlerden..Şimdi üniversiteli olduk cart curt Yiit'in (Raines)evimize gelmesini bekliyoruz.. :cool: Aslında benim size hoşgeldiniz demem lazım neyse =)
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

shimy

ozamn sende hoşgeldin :)

ousan

Quote from: Mordanadam on Ekim 13, 2006, 11:33:07 AM
Slm herkese isim Cemil yaş 21..Bundan yıllar önce başladığımız lpefsanesine şimdi yeniden geldik..O zamanlar LiNKiN_Boy duk. =) Çok şey değişti tabi eski günlerden..Şimdi üniversiteli olduk cart curt Yiit'in (Raines)evimize gelmesini bekliyoruz.. :cool: Aslında benim size hoşgeldiniz demem lazım neyse =)
hoş geldin cemil :D

ewrimcan

kerkes hoşgelmiş.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

hoşgeldin mordanadam