Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

çağdaş sewiorum seni lan...

yenilerde hoşgeldi...

de sanırsam girişte kurallara bi göz atmakta yarar war,hiç olmadı tecrübeli üelerden yardım istein yaw
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

Abi bilmemek ayıp bişi diil ki yani insanlar anasının karnından bilerek çıkmıyo ki zaten :D o yüzden sorun yani millet pmle fln olsun kimse sizle dalga geçicek dışlıycak vs bişi yapıcak diil bu sitede
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Roswegas

selamlar LP ciler
izmirden giriyorum ben..asıl adım önder..son sınıf lise öğrecisiyim
ara sıra uğrayacağım buraya..hafta sonları vs.

muzzy

hoşgeldin..

overlord_nonur

selamlar ben kocaeliden onur dokuz eylülde okuyorum 19 yaşındayımlinkin park hayatıma yön veren grup tabe daha nicelerinin takılmak isteyen msn mi alabilir lp den tartışırız herkeze selamlar ;D

TheCode

slm arkadaslar foruma söyle bir göz attım güzel bir yer takıliyim dedim
alanyadanım bulusmalara gelmek isterdim ama :=)

ousan

hoşgeldiniz :)

yudum@yudum

selam mıllet yaww benle tanısmak ısteyen varsa adım yudum yas 17 hepınızı beklıyorum saygılar......
BANLANDI

263

slm yenıler hosgeldınız sahsen bende daha 1 haftalıgım..  ya tamam arkadaslar ıyıkı soledınız yaa tesekkur ederım de bu kadra da ustume gelmeyın.. cagdas saol walla! bılmemek ayıp deıl de yeterkı caktırmamya ozen gosterıyodum butun sıte duydu ozel msj ne bılmedıgımı ama ogrendım tesekkurler.  :'(  :-\  :-X  :-[  ???  >:(  :(

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 27, 2007, 04:39:27 PM
Bu sanırım ousana atılan bi pmdi :D lan pembe ousanın ismine tıklıycan daa sonra özel msj gönder diycen oraya yazıcan :D off ousan sil şu msjları
bana bak ösge burda alaylık ne war bakiim millete beni yeni gelenlerle alay ediyo şeklinde gösteriyon? :D kimse de üstüne gelmemiş üstelik neyse biz halleettik bi yannış annaşılmasyon olmuş kendisiyle yeni gelenlere selam ve devam arkadaşlar :D
Limp Bizkit forever...

263

slm arkadaslar arabıstandakı kardesımı de uye yaptım adı caner nıckı ıs cohan duyurulur..kendısı arabıstanda  bende 1 bucuk yas kucuk hazıranda unıverstelı olcak ınsallah ankaraya gelıyor...  ılk sıftahı kacırmadım ınsallah  hosgeldın cnm kardesım  :D

whiskas:)

hojjgeldiniz benden bilee yenii olanlar  :D eeth ece.cim gilmore girls ve dha bilimum cnbce dizisini sıkı takipteimm ^.^
forfeit the game & stop the talk show!

yudum@yudum

arkadaslar ben yudum ya tanısmak ısteyen yokm u yenıyım daha beklıyorum hepınızı
BANLANDI

Mr. MeTaLkiSS

hoşgeldin yudum biz burda genelde konulara bişiler yazarak fln düşüncelerimizi paylaşma şeklinde tanımayı tercih ediyoruz. Yani ilgilendiğin yerlere düşüncelerini yazsan zaten tanırsın bizi ve biz de seni o yüzden bişi bekleme yani :D ama hoşgeldin umarım sewersin burayı
Limp Bizkit forever...

özgür69

Quote from: yudum@yudum on Mart 29, 2007, 10:27:15 PM
arkadaslar ben yudum ya tanısmak ısteyen yokm u yenıyım daha beklıyorum hepınızı

korkma ya burdaki herkez seninle tanışmaktan mutluluk duyacaktır ve duyuyolardırda merak etme kimse seni yalnız bırakmaz :D ben şahsen buna şahit oldum ;D teşekkürler LPFT....
bu arada yenilerde hoşgelmiş bide cohan çok iyi ettin gelmekle ya zaten ne zamandır görüşemiyoruz senle ankaraya gelince görüşelim :D
.