Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

toxic-kc

Merhaba ben hatice 16 yaşındayım istanbuldayın falan filan..!
forumu google dan buldum birçok lp türkiye forumu gördüm[üye oldum]ama burası çok güzel bi site çok hoşuma gitti
umarım iyi vakit geçiririm
şimdiden hoşbuldum ;)

cmrbjp

merhaba ben İrem yaş 16 samsunluyum bu kadar yeter mi ??  ;D

FeTH

SLM DOSTLAR SİTE SÜPER OLMUŞ
LP İİŞALLAH İSTANBULA GELİRDE HEP BERABER GİDERİZ SÜPER OLUR 
YAWWWWW ;D

uNReLiEveD

meraba izmirden melis 13 yaşndaım

ousan

hoşgeldiniz :)

Lq _ M.t.M

slm bende tuğçe yeni üye oldum bende. ark tavsiyesiyle  :D

HP_Ev@_[lq]

slm ben büşra lise 1 e gidiyorum tuğce tavsiye etti banada ama baya sevdim yani hoş site linkin parkçı lıkta yeniyim yani ama küçüklüğümden beri dinlerim baya da severim ama şuan hastası oldum ama hp em ve eva ma vazgeçemem tabi sevgilerimle ;D ;D

lp_mike_chester

adanadan lp manyağı bir insanım ismim NaiM 19 YASINDAIM  2000 DEN BERİ BİTMEYEN LP AŞKI dewam edioooo işte ÖLENE KADARDA DEWAM EDİCEK!!!!
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

holocaust

herkse merhaba ben ayhan..ist.da oturuorm yaş 18..yeni albüm hakkında haberlere bakmk için girmştm üye olmşm bi anda ama güzelmş site;D şu yeni albüm de çıksa artk sürkli eski albmleri dinlemktn sıkılmaya başladm :P bi de rockn coke fln diolardı ona da gelsnler gözümz yollarda kaldı :o

bedevı

slm arkadaşlar ben zeynep linkin parkla yeni tanıştım ve çok sevdim umarım sizlerlede iyi anlaşırız  ;D :)

holocaust

yaa anlaşırız tabi ama sen biraz geç tanışmşsn daha önce nerdeydn ;) :P

FuNDaa

merabalar....
ben Funda..arkadaş tavsiyesi üzerine üye oldum..keyifli bi foruma benziyo (:

Requiem

Hepiniz hoşgeldiniz =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

SamYeLi

SeLammmmmm Sükür Tanısma Yerini buLdum 1 saatir arıyorum yafff ;D ben adanadann faTo$h Yeniyim daha 2 gunLukumm hihih:D 18.5 yaşındayım ama 19 deyim  :D üniye hazırLanıyorumm Lp yi dinLerdm önceden ama bağımLıLık yapmamıştı son 2 haftadır bağımLı oLdumm :D saygıLare sefgiLerr

ousan

hoşgeldiniz :)