Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

hoş geldin

blinkinpark

mrb bende BİNNUR  linkin park bnm için bi tutkuve rock ta öle  14,5 yaşındayım

shimy

hoş geldiniz =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

BEGÜM

mrb nu metalcılr

eeeeee kmse ykmu

shimy

kimi bekliyorsun ona göre yollayalım :D hoş geldin=)

du_man

slm arkadaşlar ben ankaradan özlem 17 :D

black_ece

hoş geldin

ad infinitum

merhaba pıtırcıklar...bende gelmiş bulunmaktayım yaseminciğimin ısrarlarına ve suyunu keserim tehditlerine dayanamayaraktan teşrif ettim...ankarada ikamet etmekte ank. üni. fen fuck biyoloji bölümünde öğrenimimi sürdürmekte gerektiğinde istanbul antalya alanya gibi yerlerde de belirebilmekteyim tabi bundan kime ne?size ne ulan gelmeyin üstüme atlarım şerefsizim...zaman zaman şizofrenik tavırlar sergilemekte olup zararsız olduğum kanısına varıldığı için insan içine salınmamda bir sakınca görülmediğinden dolayı da zırt yasasının bilmemne maddesine binaen müvekkillerimin beraatine karar verilmesini bir vekale arz ederim

shimy

hoş geldin yasemin o kadar sevindiki anlatamam şu an yerinde duramıyor hadi bakalım iyi eğlenceler :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: ad infinitum on Ağustos 14, 2007, 07:21:12 PM
merhaba pıtırcıklar...bende gelmiş bulunmaktayım yaseminciğimin ısrarlarına ve suyunu keserim tehditlerine dayanamayaraktan teşrif ettim...ankarada ikamet etmekte ank. üni. fen fuck biyoloji bölümünde öğrenimimi sürdürmekte gerektiğinde istanbul antalya alanya gibi yerlerde de belirebilmekteyim tabi bundan kime ne?size ne ulan gelmeyin üstüme atlarım şerefsizim...zaman zaman şizofrenik tavırlar sergilemekte olup zararsız olduğum kanısına varıldığı için insan içine salınmamda bir sakınca görülmediğinden dolayı da zırt yasasının bilmemne maddesine binaen müvekkillerimin beraatine karar verilmesini bir vekale arz ederim
Ağır konuşmuş sewdim hoşgeldi kendisi sşlfkslşdfksdşlfksdflşskdfşl =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

çağdaş biliyorum kafana göre birini buldun çok sevinçlisin ama bu kadar belli etme yöneticiler haricinde bu başlığa 2. defa mesaj yazmak yasaktır 8)

Mr. MeTaLkiSS

Benim yönetici olmadığı mı kim söyledi ben kendi kendimin yöneticisiyim şslfdkşsldfkşsldfksşldfksdşflksdlf olm o dalgayı bende biliyorum ayda yılda bir yazıyorum karışma bana gözün çıksın siliyosan da sil mesajlarımı ben gaza gelince atarım kardeşim.. =] şlsdkfşlsdfksşldf
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

benlik bi durum yokki abi az önce bi üye niye merhaba diyine o yazıyor da ben yazamıyorum dedi mesela ben bunları önlemek için uyarımı  yapıyorum gerisi size kalmış :D

shinedark

slm millet biras gec kaldım aranıza ama gene de olsun ben kadir..simdiden herkese iyi eglenceler....
İmza büyük olduğu için silindi...black

black_ece

shine dark ?
ilginç dark shines diye de bi üyemiz var ehueheu
hoşgeldin neyse