Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

eet demin o yazdıın seyi okudum lpfantr icin söylenenler fln((:cok komikti okurken cok qüldüm ve nedense bi qarip oldum her zmn belirttim orda yeni olduumu son 1 sene qbi qelmistim cünkü ama yinede cokk eğlenmistim ya heyy qidi heyy :( :)

makinacı

işte ben de bi garip oldum we gözümden nedensiz 2 damla yaş süzüldü
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

tansu birincisi şunu söyleyeceğim ki ''hayatını karartırım'' lafımın nasıl komikliğine söylendiğini anlamayıp ciddiye alırsın inanamadım...
   ikincisi açık konuşucam ki senle hep iyi anlaştık gerek sitede gerek msnde... ama son günlerde siteye bir küfür etmediğin kaldı diyeceğim ki ettin sayılır zaten ..LPye dediklerini de saymıyorum Atatürk topicinde yeterince açıkça yazmıssın ''a... kodumun lepesi'' diye...
   benim anladığım bulunduğun yer LP fanlarının toplandığı we oldukça da güzel bir yer ama sen hem buraya üye olmuşsun hem LPye we siteye demediğini bırakmıyorsun... görüşlerini sawunman iyi takdir ederim bunu ama kendini sawunurken geriye kalan şeyleri çamura bulayamazsın...

sen ne kadar apptal sa.ptal görsende burada 500e yakın az çok artık başına gelecek yaşa yaklaşmış we birbirini sewen bu ortamda zewkle bulunan we daha da bulunmak isteyen insanlar war.....................................

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

sız cezanın anasına bacısına sowerken ? ben lp ye sowmusum kımene akrabanızmı arkadasınızmı sıteye kufur ettımmı ben orda acık lp
anlamadınızmı benım demek ıstedıklerımı?
demek ıstedıgım su ortamınız guzel hos ama dısardan gelenlere bı soukluk war sız anlamıosunuz bu souklugunuzu sanırsam?
adamı 2 dakkada komplekslı ettınız  cocuk muamelesı yaptınız o ne yaptı kufurmu ettı hakaretmı ettı hayır ama arkasından konusuosunuz suratınada soylersınız cunku samımı dıılsınız buda nedemek yenı gelen ınsanlara souk dawranıosunuz
ıyı lafdan anlamıosunuz kotu laftan anlamıosunuz benım sıze karsı onyargılı oldugumu sanıosunuz kendın dedın senınle ıyı anlasıyoruz dıye pekı benımle ıyı anlasan bılmezmıkı benım hıcbır olayı kucuk gormeyıp salakca aptalca demıyecegımı ? okumadan anlamadan yazmayın 1 defa dııl 2 3 defa okuyun

benım sıteye dedıgım bısey yok sıtenın ıcınde olanlara lafım war 13 14 yas dolup tasmıs bunlar allahaskına neresı aklı basında ya konustukları konular bıle olumsuz 13 14 yasında cocugun olumle ıntaharla ne ısı olur gorduklerımın yarısı hayattan bezmıs kı neden bezdıklerınden haberlerı yok

benım kendımı savundugum yok bana laf gelmıo cunku ben baskalarına edılen lafları kınıyorum o adamı savunuorum we camur atmıorum gerceklerı soyluorum olgunluk cagına gelmıs olanlar anlardı gerceklerın soylendıgını

he ayrıca selın merak etmıyorum sen ıyı geyık yaparsın ondanda baska bısey yapamassın ;)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

tansu ben bikaç post önce bişi dedim...buradaki herkesin kendine göre önemli olan sorunları war...bu sorunlar sana göre önemsiz hatta komik olabilir ama herkes sen değil...burası bir metal grubunun fan sitesi...bunu göz önüne alarak yorum yap pls...

tome3.mpq

gereksız sorun sorun dııldır gereksız olanı kafaya takanda ınsan deıldır

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

sensenin gereklilik anlayışınla insan deildir dediğin yaşam forumlarının gereklilik anlayışı aynı olamaz...

Sumween

LPFT için bi b.k weya yönetici olmamama rağmen kendimi yırtıyorum... gereksiz bi sorun.... gereksiz bi sorunu da kafama taktığım için de insan değilim tansu....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

haklı olabılırsın nazlı kendı admınlerı bıle takmazken senın takman bıraz gereksız

ya orsan bıtane gereklı bı bahane sole ozaman sustur benı

makinacı

bak mesela senin yada normal bi insan için gayet önemsiz bişi
" sınıfta herkese yıllık yazmama rağmen kimse bana yıllık yazmadı"sen yada normal bi insan derki e ne olmuş yazmadıysa?ama ben yada sitedeki üelerden herangi birisi(isim werip kimseye laf gitmesini istemiorum) buna üzülüp bunu sorun olarak görebilir...anlatabiliomuyum...

tome3.mpq

bunu sorun goren dusuncesızdır abı buna uzulebılır ama bunu kafasında sorun yapması anormal dusuncesızlıgıde sundan mılletın okadar cektıgı sıkıntılar arasında bunu kafasına takarsa cok kufur yer bızım gencler olarak dusunmemız gereken cok daha onemlı konular var kafamıza takacagımız eger bunları dusunmuosa buna nasıl ınsan denılebılır?

black_ece

tansu insanların düşüncelerini küçük görüyosun şu an
herkes aynı şeyi görmek aynı şeye kafa yormak ya bir şey hakkında aynı yorumu yapmak zorunda değildir

tome3.mpq

bacım kucuk olan seyı dahada kucultemem orsana anlatıorum zaten msn den sonra soylerım burdada

Littleches

1. Arkasından konuşuluyomuş giden insanLarın bunu yapan kimse ayıp etmiş .!
2. Çok gereksiz bir şekilde her ne kadar birbirinizi çok iyi tanımasanızda aynı sitede bişiLer paylaşıyorsunuz ve bıyık altından çok güzel sokuyosunuz.!
3. Sölediğiniz lafların anlamını bile bilmiyorsunuz ama sölüyorsunuz ...
4. Tansu'ya 13-14 yaş ortalamasında katılmak istiyorum bunu sölüyecektim ama herşey güzel devam diye vazgeçmiştim madem açılmış sölim ; 13-14 yaşında insanLarın attıkLarı post kendiLerinin ne kadar aklı başında oldugunu gösteriyor.!

Burası LP forumu kız şöle diyor ; - Mike'ın nişanLısı iğrenç , onun yerine benLe evlenseydi ahh keşke Mike" (: gülmek istemiyorum ama elimde değil .. BunLar aklı başında insanLarsa kusura bakmayın ama benden profesör olur.!

Madem burası LP forumu , dikkat ettiyseniz LP bölümüne günde 10 post gidiyor.! Geyik ve diğer kısımLara günde ortalama 60-70 post gidiyor .. ( Ortada hala bi albüm yok ) Bunun sonucu da buna çıkıyor sanırım ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

Quote from: Littleches on Aralık 03, 2006, 04:36:28 PM
1. Arkasından konuşuluyomuş giden insanLarın bunu yapan kimse ayıp etmiş .!
2. Çok gereksiz bir şekilde her ne kadar birbirinizi çok iyi tanımasanızda aynı sitede bişiLer paylaşıyorsunuz ve bıyık altından çok güzel sokuyosunuz.!
3. Sölediğiniz lafların anlamını bile bilmiyorsunuz ama sölüyorsunuz ...
4. Tansu'ya 13-14 yaş ortalamasında katılmak istiyorum bunu sölüyecektim ama herşey güzel devam diye vazgeçmiştim madem açılmış sölim ; 13-14 yaşında insanLarın attıkLarı post kendiLerinin ne kadar aklı başında oldugunu gösteriyor.!

Burası LP forumu kız şöle diyor ; - Mike'ın nişanLısı iğrenç , onun yerine benLe evlenseydi ahh keşke Mike" (: gülmek istemiyorum ama elimde değil .. BunLar aklı başında insanLarsa kusura bakmayın ama benden profesör olur.!

Madem burası LP forumu , dikkat ettiyseniz LP bölümüne günde 10 post gidiyor.! Geyik ve diğer kısımLara günde ortalama 60-70 post gidiyor .. ( Ortada hala bi albüm yok ) Bunun sonucu da buna çıkıyor sanırım ...

çok mantıklı söylemişsin kanka...ciddi söylüorum çok haklısın...