Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Yine net yasağı =)
1 numaralı abimi askere çağırdılar,o giderse ancak girebilicem bende nete (yani LPFTye)... pff (Allahtan 2 numaralı abim yasak koymuyor =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

oyy askım nedir bu cektiğin senin 1.abinden:L

black_ece

yeni üyeler lütfen forum kurallarını okuyun =)

§ïяĝαиα

yaw benim bi sorum olcak ...ben haber bölümünde mod olarak görünüyorum ama konu başlıklarına dokunamıorum..sadece msj felan editleyebiliorum...nedir yani nete girmediim dönemde yetküm felan mı kısıtlandı bi onu öğrenebilirmiyiim bi zahmet ?mesela dün o annacool denen üyenin açtıı terbiyesiz topici silcektim bi türlü silemedim sanırım irem sildi sonradan ya bi el atarmısınız lütfen...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

Quote from: §ïяĝαиα on Mayıs 28, 2007, 01:25:56 PM
yaw benim bi sorum olcak ...ben haber bölümünde mod olarak görünüyorum ama konu başlıklarına dokunamıorum..sadece msj felan editleyebiliorum...nedir yani nete girmediim dönemde yetküm felan mı kısıtlandı bi onu öğrenebilirmiyiim bi zahmet ?mesela dün o annacool denen üyenin açtıı terbiyesiz topici silcektim bi türlü silemedim sanırım irem sildi sonradan ya bi el atarmısınız lütfen...

şimdi bi dene?

§ïяĝαиα

heh tamam oldu saolasın :D
NETE KAFA İZNİ

lp_legend

zamanla deişti

4LinKiN

lp fn herseyiyle süper bir  site
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Requiem

Lp fn nedir abi? Hayır dikkat ediyorum hep öyle yazıyorsun.. Linkin Park Fan Türkiye olmak üzere 4 harften oluşan lpft harflerini kullanıyoruz biz.. bilgine..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makara

Arkadaşların dedi gibi Lpft Şuana kadar gördüm en güzel eğlenceli sitelerden ve forumlardan biri benim bakış acıma göre bir çok site gördüm LP için ama bu kadar eğlenceli değildi
LPFT bence gördüm en iyisi
saygılarımla 

EMEĞE SAYGI
L1Nk1N PARKلینکین پارک

raines

lp fn :D koptum lan olsun olm öle yazmak ıstıo belki eleman alala? yaz cocugum ben arkandayım merak etme sen :D

§ïяĝαиα

ya millet bilen bilir benim ailem olarak gördüğüm bu siteyle hiçbi sorunum yok..ama sanırım bazılarının var...başka sitelerde sürekli lpft ile alakalı gayet tatsız ve nahoş yorumlar görüyorum yok bilmem "LPFT adlı site önce bizden çaldığı konulara baksın" ya da "ya bırakın şu cins sitenin cins üyelerini" " yarası olan gocunur" gibisinden laflar...sadece merak ediyorum biz bu adamlara naaptık die...
NETE KAFA İZNİ

raines

bişi yapmadık... yapmalık bi durum olcagını sanmam cunku bız senelerdır varız 1 senelık sıteye ne yazabılır kı uyelerımız? yazanınız varsada bole polemıklere gırmeyın onların da kendı sıtelerı orda da emek var sonucta bole gruplasma olaylarına gırmeyın kendı uyelerıme soluorum ben burdan.

ama sız bısı yapmadan onlardan hakaret gelıosa bunun nedenı komplextir

§ïяĝαиα

doğru emeğe saygı...bazı siteler gerçekten saygı duyuyo ama kimisi beyin yıkama kampı olarak bakıyo [bu arada verdiim örnek gerçektir bi sitede gördüm adamın biri ciddi ciddi "LPFT bi beyin yıkama kampıdır" yazmış]
NETE KAFA İZNİ

ebru_91

ne alaka ya benim en sevdiğim sitelerden biri daha yeni üyeyim ama ortam çok güzel alıştım yani çok kapsamlı bi site LPFT'1 numara' ;)
cursedprincess