Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

b:shRa

eet harika .. kızcaıs tüylü hayvanlara olan alerjisine rağman bi oda dolusu kurtla aynı odada kapalı :D (klip için)  ayy çok korkunçç ..

ölü gelin

ne büyük fedakarlık ama haha :mrgreen:

yaa tabii öyle .. bnim de tebeşire alerjim var ;; hocalar inadıma soruları bana çözdürüyo :D bu da bi fedakarlık .. "sana da soruna da.. " die başlayıp sonunu getirmek de bi yol :D

muzzy

abim indirmiş son albümünü pek sewmedim ama idare eder...

ölü gelin

ne idaresi be norah jones in şarkısına benziyo aynı öhh

ben çok ii buldum .. ben moody gidince de ayakta kaldı .. bu da şunu gösteriyor :: grubun beyni ben değil;amy'ydi ..

shimy

bence güzel değil ya ben beğenmedim :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

bende albümü aldım ama tatmin olamadım açıkcası fallen a göre kötü bi albüm de denilebilir ama bilmiyorum belkide daha yeni dinlediğim ve şarkılarına alışamadığım için bana öyle geliyordur ileriki günlerde daha ayrıntılı yazıcam inşallah pişman olmam :) :)

Mr. MeTaLkiSS

Bundan 3-4 sene önce işte maltepe pazarına gittim arkadaşa Iron Maiden best cdsi alcam. Adama sordum Iron Maiden best var mı layn die.. Adam o yok ama evınıcigence var o çok satıyo abi dediydi  :razz: gül gül öldüydüm ya :D
Going Under çou şarkıya güzelce bağlayabildiim ve girdiim anda milleti coşturan bi şarkı. Bring me to life da öle ama son albümün ilk singlenı hiç beenmedim dinlemedim albümün tamamını ama işallah bi kaç güzel şarkı vardır ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

walla hiç umutlanma mr. metalkiss arkadaşım ne going under nede bring me to life gibi şarkılar var dinleyince bikere bille coşmadım resmen hayal kırıklığı benim için

Mr. MeTaLkiSS

way anasını ya salık olsun ben gene de bi dinleyivereyim yaww
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

dinle dinle bende dinleyecem belki şarkılara alışınca sewerim albümü :) :)

selinkinpark

bu haftasonu dreamde eva weekend var canlarım... :bonus:

ugur-acikgoz

dijitürk kapandı bizim ya annem sinirlendi hep maç seyrediyom diye ödettirmedi faturayı :( :(

selinkinpark

lo ne alaka dijitürkle eva :surprised:
normal kanaldada var dream tv :lol: