Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Green Day

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:56:24 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

ben bu konuya değinmiştim arkadaşım(forum hacklenmeden önce sölediysem tabi bilmemen doğal :D)

sadece greenday değil.simple plan da live 8den sonra takdirimi toplayan gruplardandır.ki greendayın minority performansı baya iiydi...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

Billie joe'nun bir şarkı sölerken sesine bakın , birde konuşurken alakası yok :) Ama adam profesyonel old school punk'ta tecrübeli insan ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_mike_chester

LP den sonra en sewdiğim gruplardan birisi diyebilirim özellikle american idiout şarkısı manyak bir şarkı....

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

boulevard of broken dreams şarkısını bayılarak dinlerim...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

Walla iiler ama Greenday'le tanışmam kötü bi anıdan ibaret..
artık dinlemiom
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Simple Plan

yaa çok severim...bana punkı sevdiren gruptur kendileri..zaten bnm için lp gc gd sp yani...

LpNumB

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 18, 2007, 09:36:47 PM
boulevard of broken dreams şarkısını bayılarak dinlerim...

Green Day i dinleme sebebim :)

lp_jean

wake me up güzel şarkıdır american idiotu da eğlenmek için dinlerm

nu_metalist94

MTV Müzik Haberleri'nde duyduğuma göre genelde şarkıları ile değil de özel hayatları ile gündeme geliyorlarmış(eskiden).Mesela her konserlerinde Mark ve Billie Joe 5-10 dk falan öpüşüyormuş.Ayrıca gay olmadıklarını sürekli söylüyorlar.Bence bir grup daima müziğiyle ön plana çıkmalıdır.Böyle saçmalıklar olacaksa hiç grup kurmasalardı daha iyiydi.Türkiye'deki birkaç avanak gibi kameralara oynayarak bir yerlere gelebilirlerdi.Punk-Rock türünü böyle kirletmeleri saçma.Hiç tavsiye etmiyorum bu grubu.Peah.
ACİL 5Lİ BATERİ ARANIYOR MÜMKÜNSE 55 İNÇ !

delilah

bi de bunlar groupie lerle en çok ilgilenen gruplardan biri bildiğim kadarıyla.. her konser bereketli geçiyomuş yani.. hıh..

ama son kliplerini cidden sevdim..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

slmaky

adamların nasıl gündeme geldiği benim umrumda deil working class hero şarkısındaki sesi çok güzel öncelerden de dediğim gibi bu grup'un görüşleri çok hoşuma gidiyor...5dk deil 10 dk öpüşsün bana ne

click

en sevdiğim gruplardan biri ... özellikle holiday ve boulevard of broken dreams ' ı çok severim

aLone_LP

En son klibi Working Class Hero sanırım.Şarkısıda Darfurdaki savaş ortasında kalmış sivillerin hikayesi.

gokhan

cok mukkemel parca ama...

ezqi

ya son sarkıları working class hero cok süper. en azından diger zıpır sarkılar gibi diil. bi konusu war. bişiler anlatıyo. cok takdir ettim. takdir etmek bana düşmez ama neyse..=)