Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Green Day

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:56:24 PM

Previous topic - Next topic

sirtreze

Quote from: MeTaL_4eVeR on Temmuz 26, 2007, 08:00:12 PM
ya son sarkıları working class hero cok süper. en azından diger zıpır sarkılar gibi diil. bi konusu war. bişiler anlatıyo. cok takdir ettim. takdir etmek bana düşmez ama neyse..=)

şarkı green day'e ait deil ancak süper coverlamışlar sayılır...şarkı john lennon'nun şarkısı...senede sanırım 1970-1980 arası olması gerekti...ayrıca bu working class hero'yu ozzy osbourne da coverlamıştır...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

ezqi

yani o darfur'lu adamların konusması filan diorumm. sudan'daki soykırım. klip süper.. sarkıda ne dio anlamıom zaten.

ölü gelin

iide şimdi sen buna zıpır demişin adamların tarzı bu punk yani :D nasıl böyle zeki müren gibi falan durup punk yapabilirlerki :D

ezqi

hayır tamamen yanlıs anladın zıpırdan kastımda o diildi.. yani sacma bi sarkı diil anlamında. konusu war klibi güzel.. :D

Mr. MeTaLkiSS

Haha simpsons filmini bi izleyin başta greendaydekiler geberiyo :D çok sewindim sfklşsdşfklsdlşf =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

Quote from: MeTaL_4eVeR on Ağustos 03, 2007, 05:22:47 PM
hayır tamamen yanlıs anladın zıpırdan kastımda o diildi.. yani sacma bi sarkı diil anlamında. konusu war klibi güzel.. :D
ben seni anladım diğer şarkıları da hiç saçma deil ne kadar eğlenceli gözükselerde aslında hepsinde bi mesaj var :D

Doqqyjuice

working class hero gercekten cok guzel ama klipte fonda amerikan bayragını gorunce kitlendim :)... bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesim geldi... arif olan anlar... ;)
Remember remember the nineteenth of November...

ölü gelin

o klipleri anlayabilmek için zaten arif olmak gerekir ne tarz bir iğnleme olduğunu heralde anlayamadın :D

Doqqyjuice

isin komik kısmı anladıgımı iddaa etmedim... gercek bi arif ornegisin... :P en azından okudugunu anlama konusunda... nyse tartısmaya gerek yok ;)

ölü gelin

arife tarif gerekmez demi... devam hadi ...

Hasan-Can

yaaaa arifi bırakın bea ondan adam olmaz siz green day'a bakın american idiot ve holiday süper

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 15, 2007, 02:14:51 AM
american idiot ve holiday süper

American idiot ve Holiday sarkıları cok gzel benm en cok dinledigim punk rock
grubu en sevdiim sarkısı Boulevard of Broken dreams cok super bi sarkı

Doqqyjuice

ben hala derin anlamlar cıkaramıyorum ne sarkılardan ne kliplerden... varsa birisi tam anlayan soylesin artık ya... ne oluyo simdi kocaman amerikan bayragının onunde sosyalist sayılabilicek bi sarkıyı soyluyosun... ki klip darfur katliamıyla ilgili... sonra ulkeden amerikaya goc eden magdurları konusturuyosun... cok tutarsız geliyo bana heealaaa... sen burda kapitalizmin kurucusu amerikayı mı ovuyosun bak adamlar bize sıgınıyolar diye... yoksa yellowcard ı verip senelerce surundurduklerini mi anlatıyosun... darfur katliamına deginiyosun bunları yaparken de... saw 5 in senaryosu bu klibin altyapısıyla hazırlanabilirmis...

ha bu arada greenday i severim... cok ta guzel ayar verirler (the saints are coming) ama nedense heroda bi curcunellik var...

Heart Attack

en iyi punk gruplarından biri bence . Her albümlerinin etkisi altındayım  ;D  Don't Leave Me , American Idiot , Holiday , Basketcase , When i Come Around , St. Jimmy , Working Class Hero , Ha Ha You ' re Dead , She's a Rebel , Castaway, Minorty ... ve sayamayacağım birçok harika şarkılarını herkese tavsiye ederim  ::)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

ölü gelin

Quote from: Doqqyjuice on Ekim 27, 2007, 08:59:42 PM
ben hala derin anlamlar cıkaramıyorum ne sarkılardan ne kliplerden... varsa birisi tam anlayan soylesin artık ya... ne oluyo simdi kocaman amerikan bayragının onunde sosyalist sayılabilicek bi sarkıyı soyluyosun... ki klip darfur katliamıyla ilgili... sonra ulkeden amerikaya goc eden magdurları konusturuyosun... cok tutarsız geliyo bana heealaaa... sen burda kapitalizmin kurucusu amerikayı mı ovuyosun bak adamlar bize sıgınıyolar diye... yoksa yellowcard ı verip senelerce surundurduklerini mi anlatıyosun... darfur katliamına deginiyosun bunları yaparken de... saw 5 in senaryosu bu klibin altyapısıyla hazırlanabilirmis...

ha bu arada greenday i severim... cok ta guzel ayar verirler (the saints are coming) ama nedense heroda bi curcunellik var...
amerikayı falan övdükleri yok kinaye yapıyorlar işte ironi ters piskoloji ne ile adlandırırsan adlandır ama aslında yapmak istedikleri amerikayı övmek değil ...