Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park is ___

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 08:30:03 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

uyuz r&b ciler ve manasız pop dediğim türde müzik dinleyenlerin kendini lp ci sanıp lp bilekliği takarak grup hakkında bi bok bilmeden baak ben de lpciyiiim dedeikleri muhteşem ama özenti dinleyiciklerinin beni uyuz etmesine gıcık olduğum grup =(

ölü gelin

şimdilik qwerty yi dinleyip deşarj olduğum grup (çok doluyum valla her an patlayabilirim :rolleyes:)

muzzy

şarkılarını dinleme oranım gittikçe düşen grup..yeni albüme kadar dayanabilirim heralde.. :)

Littleches

2007'de bana sağlam bi albüm vermezlerse ;

Yerini Killswitch engage'in alacağı grup ...
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ugur-acikgoz

beni deşarj eden ve sakinleştiren grup

Sumween

höh ! hala bıkmadığım grup bıkmicam da.. öle bişiden çabuk bıkma huyum yoktur hele o şey LPyse... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lpgirl

taptığım bi grup..asla bıkmam...kendimden geçmemi sağlıyor onları dinlerken tüm enerjimi (tabii negatif olan) atıyorum..beni en karamsar şarkısı bile mutlu ediyor.. böyle bir şey var mı yaa???
türkçemiz, ses bayrağımız...bayrağını kaybeden bir ulus önce namusunu sonra ülkesini kaybeder...lütfen türkçemizi daha dikkatli kullanalım...

makinacı

mp3 playerimin büyük kısmını kaplayan müzik grubu
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ZongiR

linkin park is benim tek gercek dostum.herzaman yanimdadir hic beni birakmaz(mp3 calarimda hep yanimdada ondan).her turlu ruh halime hitap eder.beni bunalima suruklendigim zamanlarda kendime getiriren tek gercek dostum...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

black_ece

otobüs minibüs vs de yol uzasın ya dedirten grup :)

Sumween

çenem düşünce beni susturabilme gücüne sahip olan tek şey LP... =)

I choose hush...

muzzy

carousel şarkısını yeni duyduğum ve bayıldığım grup..:P

lp_legend

dinlediğimde sizin gibisi yok adamımsınız dediğim grup(ve stres flan kalmıo)

Albrayn

yaşadığım olaylardan sonra tek dinleyeceğim müzik öfke,üzüntü,mutluluk ve bütün duygularımın harmanlandığı müzik :cool:

Sumween

LP ... acaba yıllar geçicek we unutacakmıyım?.... sanmıyorum ya bu kadar içime giren bişi çıkmaz ne olursa olsun dimi? =) kitlenmiş LP içimde

I choose hush...