Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çilekeş

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:37:56 PM

Previous topic - Next topic

mystery sea

severek dinlediğim bir grup gerçekten ileride çok başarılı olacağına inanıyorum ayrıca şarkılarıda öle saçma sapan sözlerden oluşmuyo gayet anlamlı bu yüzden çok seviyorum zaten...

nu_metalist94

ÇİLEKEŞ
Görkem Karabudak:Beş yaşında piyano çalarak müziğe başlayan Görkem, 2002 yılının Kasım ayında vokalist olarak Çilekeş grubuna katılmış. Halen Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde eğitimi devam ediyor.
Ali Güçlü Şimşek:Kadıköy’de doğdu, Bursa’da büyüdü. 12 yaşında gitar çalmaya başladı. Ali, Ankara Üniversitesi DTCF Fransız Filolojisi Bölümü’nden mezun. Geçen sene ilk hedefini gerçekleştirdi ve grup arkadaşlarıyla birlikte doğduğu kente, İstanbul’a yerleşti.
Cumhur Avcil:1999 yılında Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazanarak Ankara’ya yerleşen Avcil, bir sene sonra kendi stüdyosunu açtı. 2004 yılında Psikolog unvanını alarak Ankara Üniversitesi Sosyal Antropoloji Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı.
Gökhan Şahinkaya:Samsun’da doğdu. 2003 yılında Bilkent Üniversitesi’nden bilgisayar programcısı olarak mezun oldu. 2006’da Çilekeş grubuna katıldı.
ACİL 5Lİ BATERİ ARANIYOR MÜMKÜNSE 55 İNÇ !

lp_cansu_mike

bence mükemmel bi grup tabi linkin park kadar da diil

anna kyoyama

çok enerjikler sahne performansları çok ii ayrıca ali çok tatlı

*linkin_park*

ya süper bi grup. bazı şarkıları tam bnm ruh halimi yansıtıo =) severek dinlioum. ayrıca ali tatlı eet ama konserine gittiğimizde gitarını parçalayacaktı resmen coşmuştu çocuk. adamdan korktum resmen ya =)

lp_mike_chester

yetmiyor şarkılarını çok seviyorum hele girişi süper çalıyolar...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

NEVERlandLP

gözaltı şarkısı var ya fuat la ordaki bi söze bitiyorum keşke herkes bu sözden ders alsa:
aynı kabdan rock ve rap yat siper et fuat ve çilekeş...
sanırım orası böyle en azından ben öyle hatırlıyorum ;)

Littleches

Kasım'da bomba gibi bir 2. albüm geliyor. Bir parçasını dinledim Ali'nin ipodunda , Çilekeş tadı var hala gerçekten sağlamdı.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

bende artık albüm çıkarsınlar yazıcaktım :D

I_am_free

herhalde türkiyede rock müziği doğru düzgün yapan gruplardan en azından eline yüzüne bulaştırmıyolar

rock 4ever

bence türk rock müziğinin son zamanlardaki en iyi grublarından biri ben çok seviyorum özellikle gitarist ali yi

ölü gelin

rock değil metal yapıyorlar  :D

papatya

ya albüm ilk çıktığından beri dinliyorum tüm şarkıları ezberimde yeni albüm çıkarsalar artık ama hiç niyetleri yok heralde ki habire klip çekiyolar siyaha çekmişler daha da çekeceklerini sölüyolar ama çk iiler yani

SheydA_mike_chester

Süppper ötesii bi grup.canlı performanslarını ilk dinlediğim çok beğendim.sonra tanışma fırsatı buldum..çok beğendim dinliorm..

Littleches

Quote from: ölü gelin on Ağustos 25, 2007, 05:22:39 PM
rock değil metal yapıyorlar  :D

Yasemin OHA.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.