Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Duman

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:42:05 PM

Previous topic - Next topic

click

bebek , seni kendime sakladım , bu akşam , yürekten şarkıları çok güzel ya  türkiye ' nin en iyi gruplarından biri kesinlikle

sanmm

konserlerine gözü kapalı gittiğim ve kendi açımdan türkiyenin en iyi grubu olarak gördüğüm adamlar ;)
...yok işte...

Leviathan

"Haberin yok ölüyorum"bu şarkı yüzünden keş olucam,gerçekten süperler ;)

bass_man

Valla adamların ne yaptıkları umrumda değil tek bildiğim şey müzik konusunda süper oldukları

mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız...endLeSs
ROCK FOREVER

wape

arabesk dinleyen bi eleman vardı bizim komşu :S 'al olum yeni nesil arabesk bu bunu dinle' dedim (yanlış anlamayan olmasın dumanı çok fazla severim) harbiden sevdi :) bide 'abi bunlarda güzelmiş' diyo ;D

€roS

duman - kırmış kalbini,çile bülbülüm ve aşık veysel şarkısı olan güzelliğin on para etmez şarkılarını çok severek dinliyorum süper yani ::)

Mrs.BENNINGTON

duman konserleri her zaman çok eglenceli geçer.. agzımısı yaya yaya duman şarkılarını sölemek çoook zevkliii!! bence son albumleri yılının en iyi albumlerinden biriydi bastan basa butun şarkılar çok iyiydi.Eski şarkılarının zaten bagımlısıyız da son albumden en çok 'geçmiş olsun' tavsiye edilir...
Tr'nin en iyi coverları : Gurbet ve herşeyi yak !

lp_mike_chester

manası yok en güzel günüm gecem çile bülbülüm özellikle perfonmansı dinlediğim bu şarkılar süper ....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_cansu_mike

ya bu grubun o kadar fanı diilm ama bence saygı duyulacak bi müzik yapıolar

anna kyoyama

bence onlar çok ii müzük yapıyolar

*linkin_park*

ya duman müziği gerçekten sanat için yapıo. bazıları gibi para için yapanlardan değil. bunu röpörtajlarından da anlıyoruz zaten =)

du_man

yaaaa ben dumana bitiyorum süperler tek kelime :)

esss_lp

bence çok güzel bir grup şarkılarıda anlamlı

du_man

evet özellikle yanıbaşımdan-halimiz duman-rüyanda görsen inanma-kırmış kalbini...çok güsell yaaaaaaa ::) :)

ad infinitum

bu adamlar sahnede iyiler yaa hele alkol varsa ortamda,onlar zaten kazana düşmüşler böyle bir sinerji yaratıveriyoruz,bir eğleniyoz bir eğleniyoz değmeyin keyfimize...kıskananlar da çatlasın ayrıca