Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mor ve Ötesi

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:43:42 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

hareketli bişeyle katılsalar barii
cursedprincess

primula

Quote from: §ïяĝαиα on Aralık 17, 2007, 03:21:52 PM
Şarkı ingilizce mi olacakmış..? Ben Türkçe diye duymuştum aslında..neyse tabi İngilizce olsa daha iyi olur ama "orada amaç Türkçe'yi tanıtmak" diyenleri hayal kırıklığına uğratacağımıza eminim..

bende türkçe diye duydum vede öyleymiş zaten  türkçe şarkıyla katılıolar (=

υηƒσяgινєη.

lp_mike_chester

türkçe olması ii bence .....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölü gelin

şarkı türkçe olacak yaptıkları müzikte de fazlaca türk ezgileri olacakmış bizzat haruşcuğum  söyledi

ezqi

ya şöyle bi düşünce war "ingilizce şarkıyla katılıp birinci olcaklarınna türkçe sarkıyla katılıp sonuncu olmalarını yeğlerim" katılıyormusunuz?

Heart Attack

Quote from: lp_mike_chester on Kasım 28, 2007, 06:37:16 PM
Quote from: Heart Attack on Kasım 25, 2007, 09:43:56 PM
Türkiye'nin en iyi rock grubu . Tüm albümlerini severim ... dinlerim  :)

sanmıyorum en ii rock grupları olduğuna daha ii gruplar war mesela örneğin pentegram....
pentegram metal grubu
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

ölü gelin

Quote from: ezqi on Ocak 05, 2008, 07:27:22 PM
ya şöyle bi düşünce war "ingilizce şarkıyla katılıp birinci olcaklarınna türkçe sarkıyla katılıp sonuncu olmalarını yeğlerim" katılıyormusunuz?
bu eurovisionu niye bu kadar abartıyorsunuzki milli mesele haline geldi yahu
onun yapılış amacını biliyormusunuz avrupada hiçbir ülke  bizim kadar sallamazken biz memleket meselesi haline getirdik
eurovision avrupa televizyonlarının radyo link ağını denetlemek ve ülkeden ülkeye yayın yapılabiliyormu acaba diye kontrol etmek için uydurulmuş bir teknoloji gösterisiydi

muzzy

bi kere birinci olduk ya ondan sora le bi beklenti doğdu durmadan..birinci olmalıyıııız dierekten...önceleri kimsenin bildii bilem yoktu..

linkieboppers

eurovision a mor ve otesi gidio tmm...ama son haberlere gore daha onceki yıllarda bizi temsil eden gülseren de rimirimiley sarkısıyla tekrar katılacakmış..ki bu nası olacak onu bilmiyorum..ama mor ve otesi ile gulseren çok garip olur.. :-\ :-X

ebru_91

yanlştır o 14. olduktan sonra kim alır o kadını ya :D
cursedprincess

linkieboppers

zaten bana da garip geldi biraz..bi ülkeyi iki kişi temsil edemez ki.. :-\

the_R8Ds

eurovisionda en haraketli sarki kimin die bi anket hazirladilar birinci gulseren in sarkisi secildi die onu  onur konugu die cagiracklar bu sene
  ayrica ole geline katiliorum eurovision cok sacma eski  heyecanini kaybetti artik sadece politik dusunceler icerio her ulke daha onceden anlasarak birbirlerine oy werio eurovisionun kurucu ulkeleri almanya fransa ingiltere bile bu yarismayi umursamio ulkelerinin en taninmamish muzik gruplarini gonderiyorlar ve eurovisionun yayinlayan kanal o gun en az reyting alan kanali oluoo bis nie bu kadar milli mesele ediorus anlamiorumm  ???

...nem!!..

az önce şarkıyı dinledim ve bayıldım yha bu kadar gsl bişi beklemıodum sahsen ama harıka emınım süper bi derece elde edicez  :D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

shimy

şarkı güzel sosyal mesaj kaygılı falan da keşke ingilizce yapsalardı :-\
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

türkçe daha ii bence  bakalım ne olcak  eurovision da....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !