Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Basketbol

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:15:35 AM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

hatırladım o adamı. öldü heralde. duymuyom artık.

işine geleni basan basına basalım

D-Wade

o malik dixon oynatıodu ya eğer bizimkiler parasını ödeseydi bu sezonki galatasaray cafe crown takımına eklenseydi zaten ya fitch le mükemmel anlaşır galatasaray ı şampiyon yapardı yada anlaşamaz ikisinden biri giderdi

muzzy

yok ya anlaşamazlardı..zaten o gitmese fitch gelmezdi..ama bu sezon gerçekten mükemmel oynuyoruz..bugün de daruşşafaka yı 77-75 yendik..gerçekten bu sene oyun zevk veriyor geçen seneye oranla..

D-Wade

Bugün son 2dk da korkuttular beni yaw serbest atış filan sokamadılar ama graves takıma ısındı belli fitch de playoff lara tam kapasite gelirse mitchell zaten alıştı iyice yani playoff da şampiyonluk hayalcilik olur ama iyi işler yapabilirler

LpNumB

ßnce bu seneki kadromuz da iyi bnce gayet ideal bu kadroyu korusalar bnce seneyede yeter

muzzy

kesinlikle kadro çok iyi..zaten kötü maçlar da çıkarmıyorlar..sadece büyük maçlarda heyecanlandıkları için yeniliyorlar..efes..fener maçları gibi..

D-Wade

Zaten bu sene ısınma dönemiydi gelecek sene aynı takım kalırsa şampiyonluğa oynarız zaten playoff da %90 Beşiktaş la eşleşcez onların son dönemde formu düşük eğer derbi diye heyecan yapmazlarsa rahat geçeriz bence bu turu

LpNumB

ßncede beşiktaş o kadarda zor bi takım da diil qeçeriz büyük ihtimal

D-Wade

Beşiktaş sene başında çok iyiydi şimdi koçlarının ve o jamaal thomas ın gitmesiyle çöktüler dünde yenilmişler o eşleşmede artık ben gs nin geçmesini beklerim kadrosu süper zaten

gokhan

Mersin BŞB. - Fenerbahçe Ülker 85 - 90 fenerım emın adımlarla sampıonluga gıdıyo.. :)

D-Wade

Playoff da fener kalmaz ortada ;D

Mr. MeTaLkiSS

New Jersey 2-1 yaptı aslanım ya carter-kidd lan var mı ötesi helll yeaahhhh :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: D-Wade on Nisan 15, 2007, 07:18:26 PM
Playoff da fener kalmaz ortada ;D
emın mısın bence ıyı dusun... :)

muzzy

Efes - TT maçını izledinizmi...izlediğim en zevkli çekişmeli play off maçıydı...iki uzatma sonunda  TT kazanmayı bildi...bu arada bizde beşiktaşı resmen ezdik(3-0) ve fb ülkerle eşleştik..ligdeki iki maçı da kaybettiğimiz için 1-0 geride başlıcaz seriye..ama biz aslanlara  güveniyoruz... :)

LinkinBerk

Quote from: muzzy on Mayıs 13, 2007, 07:13:23 PM
Efes - TT maçını izledinizmi...izlediğim en zevkli çekişmeli play off maçıydı...iki uzatma sonunda  TT kazanmayı bildi...bu arada bizde beşiktaşı resmen ezdik(3-0) ve fb ülkerle eşleştik..ligdeki iki maçı da kaybettiğimiz için 1-0 geride başlıcaz seriye..ama biz aslanlara  güveniyoruz... :)
vallahi ya süper maçtı 2 uzatma oynandı spikerler bile bitse de eve gitsek demeye başladı bizde bjk yi geçtik ama fener bizi eler ya