Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En sevdiğiniz diziler/tv programları..

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:22:56 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

Kavak yelleri de hoş dizi... içimden bi ses eğer 5 ay önce bu dizi çıksaydı nefrett edeceğimi söylüyo :) değişken psikoloji işte (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

damnedsouL

tv islemiiommm bennnnn :) yani yok... macların ozetleri favor prog. :D
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

anaconda

ben canlı mac izlemei sewerim aslında daha sonra izlediim bi macın özeti olduunda da izlediim oluo ama tabi başta bjk macları yabancı takımları izlemem

mthnLP

avrupa yakası
beyaz show
stadyum

LpNumB

Kavak Yelleri! bu aralar tek qeçerm tekrarını bile izliorm : )

shimy

en iyisi my name is earl
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

evet ya oda çok güzel...yazıcaktım ama yer kalmadı :D adam nasıda uyguluyo karmayı kafasınca ... :D
cursedprincess

ölü gelin

show tv de sıdıka vardı bi zamanlar ölmüş gibi seyrederdim onu hem çok eğlenceliydi hemde acayip inca dokandırmaları vardı ahh yine yayınlansa da izlesem :D

primula

kavak yelleri,yaprak dökümü

υηƒσяgινєη.

Sumween

Quote from: primula_chester on Haziran 22, 2007, 08:16:32 PM
kavak yelleri,yaprak dökümü
aynen.. yıllar sonra dizi izlemeye başladım onlar da bu ikisi oldu =)
Bu arada Sıdıka çok uyuzdu la ya da ben karıyı sevmediğim için öyle düşünüyodum...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

hermione

Quote from: ölü gelin on Haziran 22, 2007, 06:29:37 PM
show tv de sıdıka vardı bi zamanlar ölmüş gibi seyrederdim onu hem çok eğlenceliydi hemde acayip inca dokandırmaları vardı ahh yine yayınlansa da izlesem :D

bende izlerdim onu hatta bir ara gündüzleri tekrarını veriyolardı..abisi falan çok şekerdi.bir ara tee lisedeyken beni o kıza benzetirlerdi de sinir olurdum :D

özgür69

kavak yellerini bende izliyorum yaa güzel bi dizi gibi ama son bölümü parti sayesinde kaçırdım ;D
.                                      

ölü gelin

Quote from: hermione on Haziran 22, 2007, 09:31:43 PM
Quote from: ölü gelin on Haziran 22, 2007, 06:29:37 PM
bende izlerdim onu hatta bir ara gündüzleri tekrarını veriyolardı..abisi falan çok şekerdi.bir ara tee lisedeyken beni o kıza benzetirlerdi de sinir olurdum :D
ben sana bunu kitabını da okumanı tavsiye ederim ordakiler sansürsüz televizyondaki gibi değil daha bi komik ya :D ben şimdi tanrıya dua ediyorum bi daha yayınlansın diye :D

hermione

ii olurdu ya.. ozaman gündüz kuşağında veriyolardı, tatilde iyi gidiyodu.
okeye gittiğimizde sen bana kitabı getirsene ;D :D ;)

shimy

o kitap yasemin in değildi arkadaşınındı :D ama bulursan oku harbiden çok güzel benim karnıma ağrı girmişti gülmekten :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...