Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Euro 2008

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:42:38 AM

Previous topic - Next topic

LinkinBerk

Quote from: muzzy on Mart 31, 2007, 05:50:22 PM
Quote from: özgür69 on Mart 31, 2007, 03:56:44 PM
aynen sana katılıyorum. bir yandan atarken bir yandanda alıyolar.... ( sözüm mehmet aurellio'ya ) açıkcası ben bu durumdan hiç memnun deilim  >:(

kesinlikle katılıyorum...halaa da ısrar edior oynatmaya..ulan kıl kadar yararı olsa da içim yanmasa yaw..onun yerine ondan güzel oynayacak onlarca isim vardır bea..en azından madem tugayı kadroya aldın onu oynat...fatih terimin bu inadını halaa annamış deilim..
bence aurelio o kadar kötü bi oyuncu değil hem tugay da sanırım 38 yaşında Türkiye'de zaten daha iyi bi ön libero yok

ShapeshifteR

aslında var ama büyük takımlarda yok..
ikinci lig de bile süper ön liberolar var milli takımda oynamak için illa ismi duyulmuş birisi mi olmak gerekio,iyi oynayan formayı giymeli...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

kım ne derse desıon marco pasa gıbısı yok...

lp_mike_chester

Quote from: gokhan on Nisan 25, 2007, 07:23:11 PM
kım ne derse desıon marco pasa gıbısı yok...

aynen adama dediler oynamaz yüreğini ortaya koyarak adam yüreğini değil herşeyini koyarak oynuyor... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ewrimcan

hadi hadi fb'li olmasa bi hatada silersiniz ama.  :)

işine geleni basan basına basalım

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mayıs 22, 2007, 06:43:45 PM
hadi hadi fb'li olmasa bi hatada silersiniz ama.  :)
haıyr emın ol kı sılmeyız cunku bız fenerlıyız=) ben kımseyı ayırmam ayırsaydım fasıst olurdum  ;D

lp_ken_an

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda yer alan Türkiye, 6. maçında yarın deplasmanda Bosna-Hersek ile karşılaşacak.

muzzy

çok kolay olacak gibi görünsede zor bi maç olacak ama eminim yeneriz..zaten büyük ihtimal forvette Ümidimiz var ;)

Roswegas

İmparator oldukça bu takımın başında
Korkutmaz ne Bosna ne brezilya :P

şimdi geldi aklıma valla uyaklı yazayım dedim...

Yeneriz ya güveniyorum takıma, 2008 e de gideriz

muzzy

ulan iki kere öne geçtiğimiz maçı öküz servet öküz rüştünün yüznden kaybettik..kırk yıldır maç yapmayın adamı kaleye geçirirsen olacağı bu..GS mizin süper transferi servet te mükemmel olduundan yenildik..böle saçmalamaya dewam edersen pok gideriz euro 08 e..gitsek de bi pok yiyemeyiz..

gokhan

gercektende buyuk bı sacmalalık artık terımde bazı kalıpları degıstırmesı lazım...

lp_ken_an

UEFA İcra Kurulu, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde aynı grupta mücadele eden Azerbaycan ile Ermenistan'ın aralarında yapacakları maçları iptal ederek her iki ülkenin de puan almamasını kararlaştırdı.

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Azerbaycan, Ermenileri kendi topraklarına kabul etmeyeceğini açıklamış, bunun üzerine ise UEFA maçların tarafsız sahada oynanmasını önermişti.
Bu öneriye de Ermenistan kabul etmeyince, UEFA her iki maçı da iptal ederek, ülkelere puan vermemeyi kararlaştırdı.

Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri (A) Grubu'nda Ermenistan 7 puanla 5. sırada yer alırken, Azerbaycan 5 puanla sonuncu sırada bulunuyor.

yorum size kalmış haber böyle söyluyor.

Roswegas

çok gereksiz bi hareket

futbol siyasete alet olmasın

gokhan

bencede yanıde ama gercektende ılgınc bı durum azerılere bak :)

makinacı

amaan sanki grupta birşeyler yapabilicek 2 takıma puan vermiyorlar...

bu puanları fransaya italyaya ne biliyim daha bu puanlara ihtiyacı olan takımlardan kesselerdi enine boyuna incelerdik de...2 takımın da bir iddaası yok...aslında puan kesmeye de o yüzden gerek yok...hatta aslında uefa bi babalık yapıp bunlara helalinden 2 şer puan verip yollasa daha bile güzel olurmuş...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...