Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

minutes to midnight tan ne bekliyorsunuz?

Başlatan shimy, Eylül 09, 2006, 02:01:53 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

LINKIN PARK`TA YENİ DÖNEM
LP ile ilqili bildiğiniz her şeyi unutmanızı tavsiye ediyoruz.
Neredeyse yaz başından beri yeni albümleri üzerinde çalışan LP üyeleri,karşımıza yepyeni bir soundla çıkmaya hazırlanıyorlar.
``Nu-metalden daha çok bizi etkileyen müziğin ardından qidiyoruz.``diyerek adlarıyla özdeşleşen nu-metalden farklı janlara yelken açtıklarını söyleyen Chester Benninqton,yeni albümlerinde PUNK,KLASİK ROCK ve HİP-HOP`ın karışımı bir sound yarattıklarını belirtti.
Benninqton`un konuşmasının devamında LP`nin müzik yazan bir qrup olduğunu ve bu yüzden de kanatlarını istedikleri şekilde açabileceklerini ve yeni şeyler deneyebileceklerini ifade etti.
Rick Rubin ve Mike Shinoda prodüktörlüğünde albümün kayıtlarına devam eden LP,buqüne kadar yazdıkları 100`den fazla şarkıdan hanqilerinin kaydedildiğini de qizli tutuyor.Büyük bir qizlilik içinde yürütülen çalışmalar sonucunda yayınlanacak olan albümün ismi de aşağı yukarı belirlenmiş durumda ama o da açıklanmıyor..
                                                                            Alıntıdır=Blue Jean

evet sizce bu yeni albüm qercekten nası olacak.yani soundlarınında tam olarak ne olduğunu söylemişler.yeni şeyler denemişler filan..yorumlar..

ugur-acikgoz

bence hayal kırıklığı olacak bu kadar bekledikten sonra ama inşallah olmaz tabii :) :)

Sumween

hayır ya bi çok şarkı yaptılar yani tarzlarını biliyoruz hatta ezberledik şarkıları, sonuçta tarzlarından ne kadar uzaklaşabilirler ki? bence çok da farklılaşmazlar ama dinlediğimiz zaman hönk modunda dinleriz şarkıları,ufak ama beklenmeyen olduğu için hönkletecek değişiklikler yaparlar... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

Quote from: Sumween on Kasım 20, 2006, 08:12:28 PM
hayır ya bi çok şarkı yaptılar yani tarzlarını biliyoruz hatta ezberledik şarkıları, sonuçta tarzlarından ne kadar uzaklaşabilirler ki? bence çok da farklılaşmazlar ama dinlediğimiz zaman hönk modunda dinleriz şarkıları,ufak ama beklenmeyen olduğu için hönkletecek değişiklikler yaparlar... :)

ya ne biliyim galiba tarzlarını değiştirecekler yazının başına baksana lp ile ilgili ne varsa unutun diyo galiba bayağa bi değişime gidecekler

selinkinpark

olum hanqi qrup değisim yapmadan durur ki :S

§ïяĝαиα

hepimiz heyecanla albümün çıkmasını bekledik şimdi ise albümün çıkmasına sayılı günler kaldı ben kronometreyi çalıştırdım  :Dpeki ya siz minutes to midnight tan ne bekliorsunuz albüm adı ipucu veriormu şarkılar nasıl olur işte konu bu buyrun yorumlara
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

konuları birleştirdim burdan devam edebilirsiniz ben yepyeni taze ama güzel bi lp bekliyorum ...

§ïяĝαиα

bende diyorum ki daa konuyu açtım iki dakka geçti nası 51 yorum oldu her nese taam burdan devam edelim açıkçası bende baya bi gelişmiş ve deişmiş bi lp bekliorum kısacası lp kendini upload ladı bence :D
NETE KAFA İZNİ

ewrimcan

eğer brad imkansız gibi görünen  şeyleri yaptık(gitar için) dediyse daha sert bir LP bekliyorm. açıkçası yeni logoyu ilk gördüümde sanki metal olacakmış gibi bir düşüncem oldu. umarım halla sevebileceğim bir LP olarak kalır.

işine geleni basan basına basalım

miller

ya benNce gene damgalarını wuracaklar her albümde olduğu gibi...ama bizi fazla bekletmesinler.... :) bu arada tarzlarından wazgecerlersee bilemiorumM dinlerim gene ama eskisi gbi olmaz sanırımM.... ??? neden bole bii deişşiklikk yapma gereği duymuşşlarkiii ::) gayet iiiisiiniz hatta aşırı iisiniz lp bole dewam LÜTFENNN  :-*

§ïяĝαиα

bak ama hep böle devam ederlerse bi süre sora sıkarlar dinleyici kitlesi düşer tarzlarını bi ölçüde deiştirmeleri gerekir
NETE KAFA İZNİ

gokhan

ya bekleyelım we gorelım ne yorum yapsakta bos yanı album dınlendıkten sonra yorum bence daha dogru olur... ;)

lithium

what I have done 30 sn lik ama dinledim hoş bir parçaya benziyor gerçi daha farklı şeyler bekliyoduk ama bu albüm de iyi satar yani güzel şeyler olur yani..
yitirmek ve demir atmak boşluğa..

makinacı

Quoteminutes to midnight tan ne bekliorsunuz?
ne beklicem otobüs beklicek halim yok ya şarkı beklicem albüm beklicem bilemedin klip beklicem...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

selinkinpark

ayy cidden yazmıs bunu ya haha :D