Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'nin en sevdiiniz üyesi :)

Başlatan shimy, Eylül 09, 2006, 02:06:26 PM

Previous topic - Next topic

LP_GİRDABINDAYIM

rob mike
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

whiskas:)

accık jetonu sooradan düşenlerden olduu için (live in texas.ta iki saat sahnede çakılı gibi durup, konserin sonunda yaptıı tek jumpla ayaını burkma becerisine sahip olaması ve lp.yi önce terkedip tekrar geri geldii icin) .. phoenix

konserlerde herkes coşarkene orda büük bi sabır ve eforla cici cici baterisini çalması ve o kdr yorgunlua raamen fanlara şebeklik yapmaı unutmaması yüzünden.. rob

cool tavırları arasında aslında esprilerin kaynaı olması ve bonus saçlarından dolayı.. brad

süpper çıılıkları ve arkasından da gayet soft bi sesle şarkıya dewam edebilme kapasitesi olduu, herşei söööliebilcek kdr dürüst olduu ve halloween.de evlendii (muhtemelen samantha.yı kostüm giyiyo sandııı  ;D) ve deli gbi dööme yaptırdıı iciiinnn..  chaz

en başta dj ve koreli olduu, süpper lp videoları ürettii ve yönettii, icide "remy" isimli bi karakter dhaa barındırdıını itiraf edebilcek kdr deli olduu iciiinnn.. mr.hahn

amaaa özelliklee vee özellikleee.. süüppper sesi.. muhteşem gülüşü.. müzikal & dier sanatsalll yetenekleri.. inanılmaz enerjisi.. çekik gösleri.. fan.lara olan canayakın ve arkadaşça tavırları.. alçak gönüllülü.. ciddi olmaya çlşırken btn grup onunla dalga geçtii halde hafif hafif gülerken bi yandan da ciddiyetini korumaya çlştıı zmnlardaki şivinliiden ötürüüü.. mike shinoda!

p.s.: sarkı bilem coverladım mike.a.. istien joe.ya da ithaf edebilir..
kapat göslerini
kimse görmesin
yalnız bnm için
bak çekik çekik!  :D :D :D :D
forfeit the game & stop the talk show!

mezar kabul

salla yaw alayı aynı al birini vur ötekine bu ne ya bukadar iii olmak zorundamı bunlar arkadaşlar sevmeyin esrar gibi bişey bırakamıyosunuz çok zararlı çooookkkkkkk :-\
daha nekadar sana yalvaracam be pislik kadınmı sandın sen kendini bilmeden

nu_metalist94

Je t'aime Mike !!  :D :-*
ACİL 5Lİ BATERİ ARANIYOR MÜMKÜNSE 55 İNÇ !

özgür69

JOSEPH HAHN!!!
.                                      

§ïяĝαиα

harbi esrar gibi ossun memnunum halimden 5 yıldır aynı şarkıyı dinliorum hala bıkmadım yaaa mike ın yeri ayrı bende hemde çooook biras bn gibi ne zaman ciddi olim desem genede gülesim geliyo öle işte...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

Mike

tarzı,duruşu hoş, seyirciyle ilişkisi daha iyi gibi
sempatik baya

sount_of_heavent

AklR BENce HEpSi ii ve HEpsi SEmPaTİkk

D-Wade

Mike ın benim için yeri ayrı ondan sona bana en sempatik gelenler chaz ve joe (diğerleride sempatik ama bunlar kadar değil)

ygmrtrn

brad delson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D

[lp]_endLeSs

Mike tabiki ^^  ;D sonra da chaz  ;)  gerci hepsini coq seviorum ben :)

uNReLiEveD

mike ve chaz :)

HP_Ev@_[lq]

kesnlikle sadece mike (tatlı buluyorum)

toxic-kc

mike ve chester ;D

lp_mike_chester

tabikide mike shinoda  adamım benim yaa o el hareketlerine bitiyorum....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !