en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

android

the simpsons:)

tooche

spongebob-south park-andy nin nesi var  ;D

blackher

tabikide sünger bob:)

lp_s3rh@t

south park we cedric :D

Shot at 2007-07-09

geçerken_ugradım

ben tam bi pokemon manyagı idim gerisini bilmem :D

ezqi

sünger bob..:D.. bide bugs bunny.. tazmanya canavarı filan.. ama eskiden pokemona bayılırdım artık cıkmıo cıksa izlerdim :D.. ya bide notre dame'ın kamburunun çizgi film uyarlaması süper olmuşş..

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: android on Temmuz 22, 2007, 01:33:47 PM
the simpsons:)

sewiyosan git olm filmine ben gittim greenday fln ölüyo eheahehaeha çok bomba ya Homer zaten döktürüyo =] Ama seslendirme iyi değildi..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp167

the simpsons and shaman king

*linkin_park*

hiç şüphesis SHAMAN KİNGG =)

Manje-Loa

the simpsons
Yavaşça uzaklaşşş

Doqqyjuice

walla kucuklugum cizgi filmlerle gecti oldukca fazla aslında :)... captain tsubasa dan tutun the avatar a teenage mutant ninja turtles tan tutun garfield a kadar hepsini izlerdim... favorim southpark gibi gozukuyo ama...
Remember remember the nineteenth of November...

§ïяĝαиα

yaklaşık 3 defa da yazdım ama bi daha yazıom Shaman King shaman king shaman king..64 bölümü her başa döndüünde tekrar izleyebilirim..hiiiç sıkılmam..ahh yeni bölümleri çekilmio ki..çekilse süper olur aslında 8) ehehe cıngılı da süper yaw you could be the one..to be shaman king nananana süper süper :D jetix'iniz varsa hiiç kaçırmayın sakın sakın  ::) çözen oldumu bilmiorum ama avatarım tao ailesinin japonca hali..taktım bunu kafaya ciddi ciddi  ::) haa shaman kingin yanına family guy'ı da ekleyem :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_cansu_mike

hmm bi düsüneym çizgi filmlerden en güzeli kesinlikle shaman king sora(arkadasım bengisu ya ve asli ya güweniom) yu-gi-oh ama gx.filmlerden çok war sewdiim say say bitmez simdi

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: §ïяĝαиα on Ağustos 09, 2007, 07:53:46 PM
yaklaşık 3 defa da yazdım ama bi daha yazıom Shaman King shaman king shaman king..64 bölümü her başa döndüünde tekrar izleyebilirim..hiiiç sıkılmam..ahh yeni bölümleri çekilmio ki..çekilse süper olur aslında 8) ehehe cıngılı da süper yaw you could be the one..to be shaman king nananana süper süper :D jetix'iniz varsa hiiç kaçırmayın sakın sakın

yeni bolumleri cekilse hakkaten super olur bn de Shaman King i sewerim

black_ece

ben nefret ettim shaman king den =S

sailor moooooooooooooooooooooooooooon =)
bi de pokemon geldi aklıma şimdi avatar da iyi bak