Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

öss değişecekmi

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:27:16 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ya 2009 da yani benim ve benim dönemin gireceği öss farklı olucaaaak
sıçışşşş

lp_rockgirl

delilah yha çok haklısın bencede öle hemmm topici ben açtım ama bişi sölimmi bu öss deişmez abijim ancaa dertleri bise kazık sokup oturrduumus yere daha beter sokmak  dirsek mirsek çürütüyokrus oturduumus yerde öle haybeden ders çalışmayanlarda senden daa ii yerlerde okumaya çalışıyolar oks mi lgs mi her nesse en boktan dönemine denk geldim ben ben girdim bayaada ii bi puan çektim o puanla bi önceki sene fen lisesine girliyodu abi şehilrler arası tercih bi çıktı hayatım deişti bırak fen lisesini anadoluya bile giremedim we benden düşük çeken bi arkadaşım anadolu lisesine girdi ne anladım ben bu işten walla bilmiyorum ama össde de en boktan dönem benim dönemime denk gelio bide 4 yıllık liseye kaptırdık kuruumuzu sürün babam sürün  :evil: :mad:hem annamadıım bişe daa war sayısal öğrencisinin ne işi war edebiyatla tarihle abi yha saten becerebilsedim edebiyat bölümüne geçerdim yha ona da deliriyorum kaljaz heralde bu sende edb dan yada yawwşicaz hojaya nesse bakjaz artık :S :S

black_ece

Türkiyede yürüyen çarpık da olsa bir sistem varsa bu sınavlar sayesinde bence yani daha iyi bir sistemi oturtamıyorum düşünüyorum düşünüyorum
bizde olmaz var iyi sistem ama olmuyo işte ... :(

lp_rockgirl

haklısın aslında bu irenç olsa bile sistemde olmasa yol geçen hanı fln olucak ülke en asından buna da şükretmek gerek napalım ayak uydurjaz bisde :lol:

gokhan

way be delılah bı lıder gıbı konustu ben bıle etklılendım unvrstyı kazanmama ragmen kesnlıkle delılah harfı harfıne dogru soylüyo kendınıze guwenın stres yapmayın yoksa benım gıbı ülser olursunuz 

metallic

ingilizce öğr. gazetede soyle bsey okumus öss test değil klasik snav seklinde yapılması dsünülüyomus :( :cry:yani iyice suyunu ckardılar ne zaman olcaği belli değilmis umarm hicbir zaman olmaz  :rolleyes:ya adm gibi snav yapsnlar yada kaldrsınlar :mad: :mad:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

Requiem

Quote from: metallic on Ocak 16, 2007, 06:24:24 PM
ingilizce öğr. gazetede soyle bsey okumus öss test değil klasik snav seklinde yapılması dsünülüyomus :( :cry:yani iyice suyunu ckardılar ne zaman olcaği belli değilmis umarm hicbir zaman olmaz  :rolleyes:ya adm gibi snav yapsnlar yada kaldrsınlar :mad: :mad:
Öyle bir şey yapılması imkansız..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mr. MeTaLkiSS

bence de imkansız yani çünkü okuyan kişinin insiyatifine giricek durum, ayrıca 1.5 milyon kağıt üzerinde tek tek durulduunu düşünsenize bi. 10 sene sonra açıklanır heralde sınaw
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

saçmalık bence de... imkansız yani Koray'ın dediği gibi... millet cevaba kendi yorumunu da katabilir sorusuna göre, eğer klasik olursa... o zaman da bi değişik olur yani... mesela matematikte sonuç yalnış bile olsa gidişatına puan weren hocalar wardır, bide doğru yoldan gidip sonuçta küçük bi hata yapınca hiç not wermeyen hocalar wardır... o zaman oturur dua edersin ''Allah'ım insaflı hoca denk gelsin benim kağıda'' diye... :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

ben de özetle onu demişim 80 kere tekrarlamayalım aynı şeyleri bence :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

şuna bak ya :) silerim postu, öyle editi çiğnemiş bi şekilde kalakalırsın...
neyse tamam dewam konuya....

I choose hush...

metallic

bencede sacmalık bu sadece lafta kalır :rolleyes:
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

tome3.mpq

45 alırsak heralde bole karsta felan bı unıwersteye yerlestırırler :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

Quote from: black_ece on Ocak 02, 2007, 03:06:25 PM
ya 2009 da yani benim ve benim dönemin gireceği öss farklı olucaaaak
sıçışşşş
bizim qireceğimiz öss son öss olucak ece en son öss bize qirecek :D
ondan sonra baska bir sisteme qecilecek...

Sumween

son mağdurlar haha..! tabi lan ben böyle sürünürken siz kolayca üni.ye girebilseydiniz uyuz olurdum zaten =P :D muhahhah... benim içimden bi ses ''bu sene bi b.k beceremiycen ancak seneye belki girersin'' diyo bana :rolleyes:

I choose hush...