Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

zardanadam

Başlatan chazy_girl, Eylül 09, 2006, 02:24:17 AM

Previous topic - Next topic

chazy_girl

Zardanadam 2001 yılının Ekim ayında kuruldu. Beşiktaş'ta küçük bir yer tutup, ses yalıtımı işlemlerini tamamlayan grup bu prova stüdyosunda haftanın 3 günü çalışmaya başladı. Mart 2002'de "Tamamböceği" ve Aralık 2002'de "Korsan" adlı self albümleri Deneyevi Stüdyosunda kaydetti. Aynı dönemde çeşitli radyo programlarına katıldı. Compiliation albümlerde şarkılarıyla yer aldı, barlarda ve ünüversite şenliklerinde konserler verdi. Bugüne kadar herhangi bir prodüksiyon ve menejerlik şirketiyle ilişki kurmayan Zardanadam underground rovk piyasasının bilinen gruplarından biri haline geldi. 2002 yılında kemancı-zine tarafından yılın en iyi selfalbümü ve ikinci en iyi yeni topluluğu ödülerini aldı.

Müzikten kazandığı tüm geliri müziğe aktaran grup. Zardanadam dostlarının katkılarıyla "Tamamböceği" albümünün 300,"Korsan" albümünün 5000'e yakın kopyasını Türkiye'nin 50!den fazla kentindeki rock severlere ücretsiz olarak ulaştırıldı.

Davul: Cem Polat
Solo gitar: Tolga Kaya
Ritm Gitar: Utku Doğruak
Bas Gitarlar: Paşa Altın - Serkan Aktaş
Vokal: Erbatur Çavuşoğlu

noT:son albümü "kalbim yok" çıktı!!albümleri www.zardanadam.com dan indirebilirsiniz =))

purpletwilight

sahneye ınsaat kostumlerıle cıkmıslardı kask vs...baya elencelı bı grup..
mılletı baya cocsturmustu..esılme tahlıkesı atlattımm konserlerden bırı..:D:Dzaten en unlu sarkısı sarısınlar bktur..:P:D dınlemeyen yktr galıba gusel sarkı:D:D
make musıc not war

Littleches

müsait bi yerde ölsünLer .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ölü gelin

pek sevmiyorum ama gelmesende olur diye bi şarkıları var bu aralar  baya iyi oluyo bana

nane

hehe bu gurubu bana adamın biri zorla dinletmişti irenç bişi yaaa sevemedim :S

selinkinpark

Quote from: Littleches on Ekim 18, 2006, 03:19:40 AM
müsait bi yerde ölsünLer .!
hahahaha hay azına sağlık ufukkk :D :D

ewrimcan

walla sevmee başladım. bu aralar diniom. siteleri güzel. tüm şarkılarını dinliebiliosnz. www.zardanadam.com

işine geleni basan basına basalım

lp_rockgirl

GİTME favori şarkım valla iiye gidiyorlar hadi hayırlısı bakalım  :rolleyes:

Sumween

yaa bişey itiraf ediyim mi : ben böyle dandirikten isimli grupları hiç dinleme gereği duymuyorum ya iyi olduklarına olacaklarına filan inanmıyorum! zardanadam! baksanıza öyle bi isim koymuşlar ki gruba ''bir hewesimizi alıp gidcez ,gelip geçiciyiz, rock müzik bi hewes'' diyo resmen ya! adına bakıp dinliyorum abi itirafım bu yani hiç dinlemedim bunları da, dinleyesim de yok açıkçası...
     makine de öyle,zıkkım filan... ben bi rock grubu kursam açıkçası böyle carttan curttan isimler koymam ya... (dayt savulun :D )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Quote from: Sumween on Ocak 07, 2007, 03:37:34 PM
      yaa bişey itiraf ediyim mi : ben böyle dandirikten isimli grupları hiç dinleme gereği duymuyorum ya iyi olduklarına olacaklarına filan inanmıyorum! zardanadam! baksanıza öyle bi isim koymuşlar ki gruba ''bir hewesimizi alıp gidcez ,gelip geçiciyiz, rock müzik bi hewes'' diyo resmen ya! adına bakıp dinliyorum abi itirafım bu yani hiç dinlemedim bunları da, dinleyesim de yok açıkçası...
     makine de öyle,zıkkım filan... ben bi rock grubu kursam açıkçası böyle carttan curttan isimler koymam ya... (dayt savulun :D )
Aynen.. Tüm hislerime tercüman oldun :D O kadar çalış çabala et grubun istimi hebelehübele olsun.. Müziklerinin de beni cezbetmeyeceğini dinlemeden bilebiliyorum.. Belki önyargı ama bu önyargıdan mutluyum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

Quote from: Sumween on Ocak 07, 2007, 03:37:34 PM

ben hiç sizin gibi düşünmüyorum. ilk bakışta öyle gelebilir ama dumana bakın, moğollara.. kibrit isimler. bir parlayıp sönen isimler gibi. ama öyleler mi? bunu da sormak laazım.

işine geleni basan basına basalım

Requiem

Onlarla bunların farkı direk anlaşılıyor zaten.. İsimden olsun, müzikten olsun.. ya da ben öyle düşünüyorum..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

al mesela kesmeşeker isminden dolayı tek bi şarkısına bakmadım :D:D
aslında kötü bişey bu ya
direk önyargı ama öyle oluyo yapabileceğim bişey yok

Littleches

Ben punk müzik sevmem "kesmeşeker , zardanadam" isimlerinden de punk/rock oldukları ortada olduğu için dinleme tenezzülünde bulunmuyorum zardanadamın bir parçasını bir arkadaşım ısrar etti diye dinledim ama sadece 30 sn felan :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ZongiR

Zardanadam yeni stüdyo albümü `Kalbim Yok` u dinleyicileriyle buluşturmaya başladı. Piyasada satılan CD`lerden görünüm olarak hiçbir farkı olmayan ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan albüm bir birinden kaliteli 13 parçadan oluşuyor. Zardanadam her zaman ki gibi şaşırtmaya devam ediyor,

``Bizim için satmaya kıyamayacağımız kadar değerli olan “Kalbim Yok”u dinleyicilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Emekle, sevgiyle, heyecanla kaydettiğimiz bu albüm tıpkı ay gibi, güneş gibi, aşk gibi, baharın gelişi gibi sadece farkedebilenlerin kıymetini bildiği, bedava olmasına rağmen onu görebilenler için değeri ölçülemeyecek, alınıp satılamayacak bir albüm olsun istedik.``

Zardanadam albümünü yukarıda ki sözlerle özlü bir biçimde anlatıyor.  5 kaliteli yapımın ardından 6. çalışması ile müzikseverleriyle buluşan grup `Kalbim Yok` albümüyle 13 yeni Zardanadam çalışmasını bizlere sunuyor.

Albümde bulunan parçalar;

1- Kalbim Yok
2- Öldür Beni
3- Park Yasak
4- Sen
5- Gözümün Yaşını Sildim Ben
6- Benim Yolum Ayrı
7- Bırak İşini
8- Tembellik Hakkı
9- Kaçacağım
10- Sana Bir Çift Sözüm Var
11- Yeniden