Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

WE&PES serileri

Başlatan makinacı, Eylül 09, 2006, 12:21:49 AM

Previous topic - Next topic

makinacı

oynayanları buraya alalım
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Kozy_mac

buyur diycem ama geyiğe kaçmaz umarım :S
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

muzzy

walla çok güzel oyun herşeyini sewiyomda şu tezahurat la taraftara biraz özenseler çok daha ii olacak...bu arada pes 6 geliomuşş....

Phoenix

Ama artık next generation cihazlara doğru yöneliyolar.Geçen gün bi sitede Xbox360 taki görüntüsünü gördüm hayran kaldım :shock:

Kozy_mac

HARBİ YA BENDE GÖRDÜM DEHŞET BİŞİ FIFA DAN DAHA KALİTELİ OLDUĞU KESİN :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

futboldan pc yada konsol oyunu olmaz futbol sahada oynanır

ak mun WINING ELEVENII SINIRLERIMI ALTUST ETTIN AK MUN BOK OYUNU  :evil:  :evil:  :evil:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

her kimki winning eleven e bok atarsa bilinki o kişi henüz winning eleven in sırrına nail olamamıştır
WE suresi ayet 1 :D

beyler sağbek te hejduk die bi oyuncu war...mutlaka transfer edilmeli...herif SB WB SMF WF özellikleri war...ama sağbekte inanılmaz bindirmeleri war...ayrıca figo dan hızlı koşuo..

tome3.mpq

yok abı ne sırrı basıoz aq mun x ıne adamın yanına gelıo top almıo

tepeden top dusuo son adam topa tam kafa wurcak kenara kacılıo gol yıom

kalecılerım mubarek enke aq elının altınan kacırıo

yok abı o oyunun bana gıcıgı war olmaz bole bıse adam yanında bıle degıl 10 metre uzagımda bı x e basıo alıo ayagımdan cıldıracam ya

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

makinacı

3 yıldızla başlamıcaksın hacı...1 yıldızla başlıcan böle her maç 18 - 0 filan bitcek
sonra 2 ye geççen sonra 3 e sonra 4 5 6 gidicek...
direk 3 le başlarsan o dediklerin başına gelir

tome3.mpq

dırek 3 le dııl arkadaslarla oynarken ole oluo cıldırtıo ya mılletın elıne bakıom aynısını yapıolar yok olmuo bahtsızım ben

makinacı

abi şans deil tecrübe işi...ilk oynadıımda benim her maçta elime weriolardı 10-0 16-0 bitiodu maçlar ama şimdi öle olmuo :D

Darkshines

Quote from: lpfan659 on Eylül 11, 2006, 08:34:08 PM
her kimki winning eleven e bok atarsa bilinki o kişi henüz winning eleven in sırrına nail olamamıştır
WE suresi ayet 1 :D

beyler sağbek te hejduk die bi oyuncu war...mutlaka transfer edilmeli...herif SB WB SMF WF özellikleri war...ama sağbekte inanılmaz bindirmeleri war...ayrıca figo dan hızlı koşuo..

Figo hızlı değil ki oyunda. Sağ back dersen Cicinho derim oyunda..

Littleches

alayınıza karşıyım WE'de (: Darkshines ile biraz çekişiriz ama onuda alt ederim . sağ bek derseniz ben pirlo derim süratLide topada vurma gücü 83 felan hakkaten top ayağına geldiğinde iyi değerlendiriyo press'ide iyi lawuğun ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

Quote from: Littleches on Kasım 10, 2006, 11:12:17 AM
alayınıza karşıyım WE'de (: Darkshines ile biraz çekişiriz ama onuda alt ederim . sağ bek derseniz ben pirlo derim süratLide topada vurma gücü 83 felan hakkaten top ayağına geldiğinde iyi değerlendiriyo press'ide iyi lawuğun ..
abi pirloyu önlibero oynatcaksın yaa naptın sen sağbek dioz :D
cicinho da iyi özellikle bir sezon boyunca oynarsa inanılmaz depar yeteneği gelişiyo

tome3.mpq

walla sağ beke ben turamı koyuyorum gayette ıyı ıs goruo hem kosuo hemde dayanıklı 1 2 omuzda dusmuo

genelde juveyı alırımda fener 1 rıze 2 juve 3. takımımızdır :mrgreen: