Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Session

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 05:09:56 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

meteora albümünün 12. şarkısı matrix reloaded soundtack ında da kullanılmış

lp_fm_mania

gerçekten çok güsel özellikle sözü olamayan şarkılardan hoşlanan biri olaraktan gerçekten çok beendiğim bi şarkı, mükemmel dierbiliris  :lol:  :lol: matrix reloaded a gelincede albüme çok hoş bi hava katmış gerçekten  :cool:

shimy

sır bu şarkı için matrix i en sonuna kadar izlemiştim ööle saçma bişi işte :mrgreen: yazılar akıodu ekrandan ben hala LP yi bekliodum :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_fm_mania

Quote from: shimysır bu şarkı için matrix i en sonuna kadar izlemiştim ööle saçma bişi işte :mrgreen: yazılar akıodu ekrandan ben hala LP yi bekliodum :mrgreen:

:mrgreen: abi ya bnde bi sır veriyim bari  :mrgreen: bnde sırf bu şarkı için matrix reloaded albümü aldım aldığımı kimse bilmio(ztn iki kaset ti normalden daha fasla para ödemiştim   :razz:  )bbm bilse keser beni  :mrgreen:

shimy

ama ben session olduunu bilmiodum deişik bi  şarkı die izledim deilmiş oda :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

Mr.Hahn'ın değişik çalışmalarından biri ... Birçok LINKIN PARK DVD'sinde kullanılıyor özellikLe aralarda , (bkz) LIVE IN TEXAS DVD'sinin sonunda vardı yanılmıyosam ..

SampLe ustası bi adamdan harika bir instrumentaL ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

ya bişi sorucam canlarım :D
reanimation ın 10. şarkısı session a çok benzemiyo mu ???
belki eskidir de yanileyip meteora ya koymuşlardır falan ;)
ya da benim kulaklar hepten gitmiş

Littleches

Benzicek tabi (: Riff Raff ( Session ) un Remix haLi , fark edersiniz zaten ritm aynı , bass Larda tam piyano kısımLarında vurulmuş ve melodide session'a ait ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

biliyodum!! biliyodum !!
ama kimseyi inandıramıyodum :)

makinacı

güzel bir enstürümental çalışma...kafa dinlemek için dahi kullanılabilen bişi...özellikle biyoloji testi çözerken bi bu bide reanimation un opening şarkısı(KRWLNG in başı olan) yet,o
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

C.o.HaN

abi ritimler cok super yaa adamlar harbi harbii muzigin alasini yapiolar helal olsunn bizi muzige doyuruolar
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

Ra[P]uNzEL

ABİ HARİKA BİR ŞARKI YYA bunu herkese kuzenlerimle ben yaptım dıe yutturuom bızm mahallede bednen baska bnır arkadas daha war ama o hep ewde herkese yutturuom soz yok yya ben baterist oldugum ıcn bateri çalınca ıste burda ben calıom dıom ;D ;D ;D AMATOR BIR PRODUKTOR LE YAPTIK DIOM ;D ;D ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

Roswegas

sözü olamayan şarkıları pek sevmem

bunu da silmiştim hemen