Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fort minor

Başlatan blind_clown, Eylül 09, 2006, 12:31:39 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

fort minor hakkındaki görüşleriniz...
ben cok dinlemedim albümü acıkcası bi rap albümü oldugu için biraz da önyargılı yaklastım..ama petrified ve where'd you go fena gelmedi bana mike bi anlamda lp deki payını gosterdi burda...e ne de olsa adam tschaykowski den ders almıs müzik zekası ister istemez gelişir..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

shimy

bende kim açacak bu başlıı diodum :mrgreen: nese bence rap anlamında bakılırsa çok güzel bi albüm olmuş ama dikkat çekiorum rap müziini severek baktıımızda eer hala mike ı bi rock star olarak görmeye dewam edersek berbat bi albüm :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chazy_girl

rap sewmem ama fena olmamış bence mike fort minor'u kurmaklaa hata yaptı!!LP yi aksatmasınaa sebep oldu ama kendi açısındanda eyi oldu müzik ufkunu genişletti =P

rlopd

sonunda mike isteine kavuştu.. rap açısından ii bi albüm ..

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

Kozy_mac

iidir hoştur  :razz: saygı duyarım
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

*NightWish&LP*

bn de saygı duarım ama sefmem sefmem ve hiç sefmem :D

ölü gelin

eet bende pek iyimser bi gözle bakmıyorum ama napak gariban bi hevesini alsın diye ses çıkartmadık

DEMON__LP

cogu sarkı guzl bnce

*****----All my HatE cAnnOt bE fOuNd

lp_fm_mania

aslında rap açısından bakıldığında çok güsel bi albüm en azından zenciler gibi sürekli karı kız, gösteriş olayı (ösellikle kliplerden bahsediorum) yoq,
gerçekten kaliteli bi albüm güsel şarkılarda war mesala there they go ,petrified,remember the name, in stereo... gibi

DEMON__LP

Quote from: lp_fm_maniaaslında rap açısından bakıldığında çok güsel bi albüm en azından zenciler gibi sürekli karı kız, gösteriş olayı (ösellikle kliplerden bahsediorum) yoq,
gerçekten kaliteli bi albüm güsel şarkılarda war mesala there they go ,petrified,remember the name, in stereo... gibi

tam dusundklerımı yazmıssn..

black_ece

hala dinlememekte ısrar ediyorum

Mike989

16 parçadan 14 ü bana göre bi başyapıt o yüzden bence 4 4 lük bi albüm :wink:

black_ece

Quote from: Mike98916 parçadan 14 ü bana göre bi başyapıt o yüzden bence 4 4 lük bi albüm :wink:
albümde kaç şarkı var onu bile bilmiorm iyice koptum mike dan :D:D:D:D
forth minor da neymiş modundayım belki yeni albüm çıktıında bi bakarım şarkılara :mrgreen:  :mrgreen:

Mike989

Quote from: black_ece
Quote from: Mike98916 parçadan 14 ü bana göre bi başyapıt o yüzden bence 4 4 lük bi albüm :wink:
albümde kaç şarkı var onu bile bilmiorm iyice koptum mike dan :D:D:D:D
forth minor da neymiş modundayım belki yeni albüm çıktıında bi bakarım şarkılara :mrgreen:  :mrgreen:

bence bi dene mesela Remember The Name,Right Now,Where'd You Go, Kenji ve Slip Out The Back parçaları bana göre en en iyileri :wink:  :D  :D

DEMON__LP

petrified de guzl :wink: