Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

Türkiye Liginin Kralı 6s nin kocası başlayın döktürmeye fenerliler

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

nane

rlopd

1907'de doğdu aşkımız
Sarı lacivert renkleri oldu şarkımız
Sporun her dalında bizim şanımız
Hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkmız
Sarı lacivert rengimiz
Fenerbahçe herşeyimiz
hiç bir şeye değişmeyiz
çünkü FENERBAHÇE'LİYİZ

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

muzzy

işte aramızdaki fark burda biz topiği açar açmaz rakibe laf atmayı düşünmüyoz...tarihimizi anlatıyoz..hiç deilse bilinmeyen bişi varsa öğrenilsin diye....

Dehşet xXx

Ben öLesiye diiL öyLesine tutuyom FB'yi

Silver_Sky

bir gncfb li olarak artık türkiye bizi kesmez diorum uefa da en az final diorum artık olmassa buda hiç bir sey olmaz artık bu takımdan.gb de gördügü gelmiş gecmiş en ii kadro var .
  bu arda fifa sıralarmasında fener dünya kulüpler sıralarmasında türkiyenin en ii takımı buda gslilere kapak olsun.fener 42 bjk 54 gs ise 90 sıradaymış.kayserispor ise 99 kayseri gs yi gecer ben size diim.

tome3.mpq

tarıh yazdım dıenler bugun kagıda kaleme alısverıs lıstesını zor yazıo tarıhı fener yazar sızede ızlemek kalır 6s

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Silver_Sky

Quote from: -Kh-tarıh yazdım dıenler bugun kagıda kaleme alısverıs lıstesını zor yazıo tarıhı fener yazar sızede ızlemek kalır 6s
cok doru söledin -kh-bu arada ismin ne acaba.

shimy

Quote from: Silver_Sky
Quote from: -Kh-tarıh yazdım dıenler bugun kagıda kaleme alısverıs lıstesını zor yazıo tarıhı fener yazar sızede ızlemek kalır 6s
cok doru söledin -kh-bu arada ismin ne acaba.
forumda ikili konuşmalar yasak arkadaşım eer ismini öörenmek istiosan bunu PM ile hallet :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

acaba tarihi fener nası yasıyo..
hımm bi düsünelim sikeyle mi yoksa parayla mı?
bi sey kesin futboluyla tarih yasmadıı kesin,ki tarih yasdıı da(tartısılır)...

nane

Quote from: muzzy_lpişte aramızdaki fark burda biz topiği açar açmaz rakibe laf atmayı düşünmüyoz...tarihimizi anlatıyoz..hiç deilse bilinmeyen bişi varsa öğrenilsin diye....
puhaha açar açmaz laf atmıonuz sonadan geliolar laf atmaya(bkz selinkinpark :D) :D neyse

tome3.mpq

Quote from: selinkinparkacaba tarihi fener nası yasıyo..
hımm bi düsünelim sikeyle mi yoksa parayla mı?
bi sey kesin futboluyla tarih yasmadıı kesin,ki tarih yasdıı da(tartısılır)...

şikeyi ortaya atarsan 6s batar sız sımdı kesınlıkle gecen sezon bılek hakkıylada almısınızdır lıgı

arkadas 6s hakkında denıcek tek sey

rerere rarara gaasray gaasray muhahaha emın ol selın fenerın tarıhınde watan satmak yok emın ol fenerın tarıhı gaasrayın tarıhınden daha fazla ılk barındırıo
bazı beynı olmayan okuzler fener kurtulus savasına adam yollamadı dıe vatanhaını dıo muhahaha onu dıyenın aklına sokım turkıyenın en buyugu fenerdır ...

ha muzzy ıstersen laf at senı tutan yok karsılıgını tokat gıbı alırsın burası ozgur bı forum ben laf atıyım sen karsılık wer bu ısler bole

denızlı 1 6s 0

oc denızlı barı bunu yensınde kadıkoye gelınce daha az s*kelım onları

lütfen mesajlarınıza edit yapın... shimy

tome3.mpq

trabzon tarıhı farkı kacırıo ve b.JIMNASTIK.k nu 2-3 yenıyo

g*t taraftarı mal süleeymanı s.km ananı .mına kodumun kartalıııı ooOOoooO ooOOoo OOooOOoo

şampıyon feneeer en buyuk feneeer alkıslayın ulan ıbneleeer la lalalalalala

Requiem

İyi hoş Fenerbahçe taraftarsın da biraz daha az küfür bu ne ya? Manga başlığında millete ana avrat düz giden orhan'dan ne farkın kalıyo? Fenerbahçe taraftarının ağzından küfür düşmez düşüncemi destekliosun gerçi..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

bu bır savas fenerbahce galatasaray besıktas....

futbola dostanı gozle bakmak 90 larda bıttı