Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

eet kimi sürpriz yaptı ama güzel oldu umarım devamı da gelir bu arada burdn tüm aloso taraftarlarına sesleniyorum  I WANT THE SEE YOUR ENSE TRAŞ puaaahahahahahahahahah teker patlağı da alonsoya çok yakışıyo dana pastırması kılıklı sonradan görme :twisted:

muzzy

offf beeaa bi his anca bu kadar güzel tarif edilir.... :D  :D

shimy

schumi 1. de gerisini bilmiom izlemedim kimide 2. heralde :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

-hadi bakalım tebrikleri bekliyoruz muaahahahahah kimi seneye ferraride schuminin tahtını aldı birinci araca geçiyo alonso ve onun taraftarları altına sıçmakta serbesttir bu arada geçmiş olsun alonso ya duman attırdılar adama zuahaha çirkef renault ve çirkef çalışanlarına culk diye oturdu şampiyonluğu da kaptırdı umarım pilotlar klasmanında da kaptırır öpüyorum gözlerinizden

black_ece

tebriklerrr diorm çnkü alonso frk yemiş galiba ama bi sıralamayı yassaydın yaa :soru:  :soru:
:mrgreen:

ölü gelin

fark yemedi motoru patlatıp yarış dışı kaldı birinci schumi ikinci kimi üçüncü kubica  :lol:

black_ece

Quote from: ölü gelinfark yemedi motoru patlatıp yarış dışı  :lol:
holleeeeeeey holeeeeeyyyyy
yaşasıııııııııııııııııın

ölü gelin

ece schumi çıkmadı alonso çıktı yanlış mı yazmışım ne devrik cümle  :redface:  yada sen dooru anladın. doru anladın demi :soru:

black_ece

Quote from: ölü gelinece schumi çıkmadı alonso çıktı yanlış mı yazmışım ne devrik cümle  :redface:  yada sen dooru anladın. doru anladın demi :soru:
doru anladım da senin alıntını yaparken schummi kelimesini silmeyi unutmuşum :mrgreen:  :mrgreen: hemen siliyorum

muzzy

seviyoruz lan seniii.... :D  :D (en azından benle ölü gelin..)

shimy

bende severim raikkoneni ya ama çok deil yani içlerinde en iisi (tabi satodan soona :mrgreen: )
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

bende sewerım kimi yı hemde coooooooooooookkkkk :mrgreen:

muzzy

tmm yaww ne güsel hepimis sewelim...sewiyoruz lan seni... :D  :D

ölü gelin

I love you kimiiii I love you kimiiiii ice man sen bizim herşeyimizsin seneye de ferraride valla estirecek korkun ulan kimiden :twisted:

the_kokocan

kimi ile massa ferrari ye geçtii