Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bir LP konseri için neler feda edilir?

Başlatan shimy, Eylül 11, 2006, 03:10:36 PM

Previous topic - Next topic

shimy

buyrun bakalım açık tartışma forumu :mrgreen: bir LP konseri için neler feda edebilirsiniz?
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

heycanlandım. böbreimi satabilirim. bana 1böbrekte yeter. ama daha ufak :klavyemi satarm.

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

takılarımı kesin veriridim sonraaaaa cd lerimi verirdim valla bi servet eder onlar :lol:

black_ece

cd t shirt takı converse ne isterseniz bi de discman ve tel var walla telkimi versm yeter  :mrgreen:  :mrgreen:

Littleches

parasını verip giderim ..  (: ama illede bişi ver derseniz , tüm t-shirt Lerim feda olsun.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

zaten bu gidemediin durumlar için mesela bilet kalmamış birine biletini sana vermesi için ne vrrsin ya da aileni ikna edebilmek için birine ne vrrsin gibi??
:D:D

chazy_girl

LP konseri için bi çok şeyi göze alırdm... zaten beni götürürse kuzen götürür ne istiosa ısmalardın quzenimee fedaa =) o da pek bişi istemezdi heralde=P yine karlıym yaaa :lol:  :mrgreen:

lp_rockgirl

ben öle çok şey waadetmicem kısaca sölicem HAYATIMI ama çok abarttım sanırım:S:S ama dğerler ya ölmeden önce canlı canlı seretmessem ölürüm walla:D hele chesle bi konuşsam yada resim falan ohhhh öliim yeter yaşdım derim yani:D:D:D:Dama nerdeeee bende o şans bi kere ing ii olmalı nessse idare ederis biras war :D ama ches kim ben kim hele konser kim ben k
im onlar kalkıpta türk gelecekse olr ama onlar türkiyeye geelceklerde ben görecem işte buna gerçekten ölünür uf destan yasdım hadi okuyun bakalım:D:D:D:D

makinacı

ne istiolar?ona göre düşünelim
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

lp_fm_mania

bana bi iç çamaşırlarımı bıraksınlar yeter  :mrgreen:

shimy

daha yeni aldıım 120 melyonluk converse lerim :P ne görgüsüzüm bee :D

black_ece

ne diosun ben deri olanları bile veririm

shimy

ama benimkisi en son çıkan modeli hıh :razz:  :cool:

ugur-acikgoz

babmın 6 aylık maaşını verirdim gözümü hiç kırpmadan

Mike989

tüm orjinal LP albümlerini gözüm kırpmadan feda ederim :D