Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

reanimationda krwlng neden sonda sizce?

Başlatan makinacı, Eylül 08, 2006, 10:48:35 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

sizce neden sonda?
bence grup Hybrid Theory nin en kaliteli parçasının crawling oldunğunu düşündüğü için en sonu en iyisi olsun mantığıyla en sona o şarkıyı koydular
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Linkin Park albümdeki parçalarını kendileri için özel olanlara göre değil genel düzene göre sıralarlar.. Krwlng de müziği itibariyle tam bir final parçası.. nedeni bu..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

genel düzen neye göre :D tam final parçası bende biliorum ama p5hng me aw*y de final parçası olabilirdi...enth e nd de olabilirdi dimi?

Requiem

in the endin remix i olamazdı çünkü alakası yok.. dediğin gibi pu5hng me awy de olabilirdi ama krwlng kadar değil..

genel düzen şu.. çoğu grup albümlerinin ilk parçasını gaz bi parça olarak koyarlar ve bitiş parçaları da genellikle vay be dedirticek görkemli parçalar olur.. bunu konsere çıkan bi grubun ilk önce hangi parçayı söylemesi gerektiği gibi de düşünebilirsin.. Linkin Park'da konserlerini hep one step closer ile kapatır.. çünkü millet o sırada genellikle kopmuş oluyo.. hiç my december ile bitirilen konser görmemen gibi yada.. neyse çok konuştum :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

abi çok konuştum deme LP ile ilgili konuşuoz yaa....konuşcan tabe...
genelde sıralama şu şekilde olur konserlerde in the end place for my head one step closer...

şarkı böle harbiden şaheser gibi ya...böle başındaki violonsel yeri zaten albümün başında 1 dakkalık opening die bi yerde geçio... :D

Littleches

önce vuruyoLar , sonra seviyoLar ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

Quote from: Littlechesönce vuruyoLar , sonra seviyoLar ..
abi sen gğzel bi laf etinde ben annamadım

><LP and FM><

Quote from: lpfan659
Quote from: Littlechesönce vuruyoLar , sonra seviyoLar ..
abi sen gğzel bi laf etinde ben annamadım
güsel bi laf ama annamıosun nası oluo :mrgreen:
LקLקLקmy life my pride is broken---so eager---so eager---so eager---so eager---LקLקLק

chazy_girl

yanlış anlamadıysam önceee sert şarkılar(wurmaktan kasıt) sonra yumuşak şarkılar(sewmekten çıkardm manayı...=P) demek istemiş ama yanlışta olabilir kendisine sormak lazm...felsefe yapmış.. :cool:

makinacı

abi güzel gibi göreünüo ne biliyim...etkilendim ama annamadım...açıklasın güzel olcak :D

Littleches

Çok sevdiğin biriyLe tatil yaparsın , hoplarsınız , zıplarsınız , eğlenirsiniz , ama bi gün bitecektir bu tatil ve bittiğinde üzülür insan alışır çünkü ..

Linkin Park stratejisi'de bu yönde , sert giriyoLar , eğlendiriyoLar , duvarlaa girmeye teşvik ediyoLar :) albüm bitince herşey çok güzeLdi , elveda diyoLar bi daha ki albümde görüşmek üzere diolar ( yok bunu ben abarttım ) ama öle yani :) tarafımca .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

sen aşmışın be hacı...

Mike989

süper bi slow o yüzden. ben zaten evimde bazen sevdiğim parçaları toplatsam hep en sonlara slow parçaları koyuyorum.(Aynı Limp Bizkit'in Greatest Hitz albümü gibi :wink: ) Bence denemenizde fayda var çok iyi gidiyor slow parçaları sona koymak :mrgreen:

black_ece

ben sıralama yapmadıımdan ya da mp3 player şarkıları kafasına göre sıraladıından sürekli önce hareketli ardından slow gibi saçma sapan dinliyorum:D:D:D
krawling sonda çünkü onu dinleyince şöle bi duruyo isan yani albümün en etkileyici parçası bence

b:shRa

aynen yaa .. bnm mp3 player da kafasına göre sıralıyo uyus şey  :razz:
o yüsden önce demolaRı dinletiyo soRa geRçkleri ..