Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

abi hastasıyım ben bu disnin manyaklar ya he he warmı sewen başka?????hele hele ata yokmu o warya deli oluyorum ona:D:D tek kişilik dew kadro hele hele:D:D:D:D

black_ece

ata diziden ayrıldı ki

ölü gelin

aman saçma bişiy bence o kadar da komik deil yani sit com denince benim aklıma tatlı hayat gelir ve tabiki haluk bilgineeeerrr

the_kokocan

efet ya atayla selin bide şesu yoqmuş bu sene ne anlamı k aldı dizinin bilmiom walla

lp_rockgirl

hadi
bea haberim yoktu ayrıldıklarından eeeet bi anlamı kalmadı be disinin hem kime güwenerek dewam ettirceklerki diziyi yani???????

black_ece

Quote from: lp_rockgirlhadi
bea haberim yoktu ayrıldıklarından eeeet bi anlamı kalmadı be disinin hem kime güwenerek dewam ettirceklerki diziyi yani???????
gülse birsel gazanfer özcan ve hümeyra vrken ata ya selin e ve şesu ya laf düşmez bence onlar çok daha iyi

the_kokocan

Quote from: lp_rockgirlhadi

wolkan trabzona ggtmiş askere selin de kocasının yanına şesu da officeboy luuu brakıp baska ise gr-omus. onların yerine 3 oyuncu war yeni

lp_rockgirl

şimdi ben bu topici açtııma üsüldüm boşa oldu yani ama dedinn gibi black ececim onlar warken.... :mrgreen:  :lol:

the_kokocan

ben size katılmıom walla

lp_rockgirl

neden cnmcm :soru:

the_kokocan

çnkü en sefdiim 3 karakter de gdyi ata gtmese nese de o da gdyo selin filme baska bi hava katıodu şesu da öle şimdi bnlar gdnce bişe kalmadı filmde bence tabe dierleride iyi oyuncu falan ama öle işte tmammı cnmcım

black_ece

Quote from: the_kokocançnkü en sefdiim 3 karakter de gdyi ata gtmese nese de o da gdyo selin filme baska bi hava katıodu şesu da öle şimdi bnlar gdnce bişe kalmadı filmde bence tabe dierleride iyi oyuncu falan ama öle işte tmammı cnmcım
ben sadece şesu ya üzüldüm
ata ve selin yakışmıyodu diziye

lp_rockgirl

tmmm cnmcm warlıgıın yeter:D:D bis gitsek oraaya warya asıl manyaklık osman olur tüm lpe olarak::P:P:P

the_kokocan

Quote from: black_ece
Quote from: the_kokocançnkü en sefdiim 3 karakter de gdyi ata gtmese nese de o da gdyo selin filme baska bi hava katıodu şesu da öle şimdi bnlar gdnce bişe kalmadı filmde bence tabe dierleride iyi oyuncu falan ama öle işte tmammı cnmcım
ben sadece şesu ya üzüldüm
ata ve selin yakışmıyodu diziye

ne gibi??

lp_rockgirl

ya sten komadi altyapılı bi disidi selinde atda işi ii ilerlettiler şahsen ben selinide atayıda burda tanıdım ata bundan sonra çıkardı tek kişilik dwa kadroıyu sanırsam yani iii diler onlarda bence aslında iii olan onlarıd:D:D:D :S