Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

Quote from: the_kokocankimi ile massa ferrari ye geçtii
massa zaten ferrarideydi 2008 e kadar da orda kalacak

the_kokocan

Quote from: ölü gelin
Quote from: the_kokocankimi ile massa ferrari ye geçtii
massa zaten ferrarideydi 2008 e kadar da orda kalacak

ben ne bilim duydumu sölüom bea

lp_rockgirl

schumaell mi nedi işte adı hernessse adam kaç yıl gel ter dçk sneye bırakıyormuş f1i:S:S tüm topici okumadım belki yasıyodr pardonişte böle adam açıkladı dünkü mayarıştan sonra haberinis warmı????

ölü gelin

eet bu sezon 8. şampiyonuluğunuda aldıktan sonra bırakıyo artık formula 1 i emekli olacak e olsun ama 36 yaşına geldi tahtını gençlere bıraksın gerçi kimi ye bırakmış kimi de hakediyodu orayı valla

lp_rockgirl

eet haklısın hyırlı oldun inş schumaeli aratmas kimi kim ya:S:S:S:P

ölü gelin

merak etme bi schumhacer kadar iyi pilot onun yerini falzsıyla doduracağından eminim ve gerçekten çok iyi işler çıkaracak

lp_rockgirl

senin için çiğ tawuık bile yerim ölü gelin öle diyosan öledir:P:P:P :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:  :lol:

ölü gelin

saolasın öpüyorum gözlerinden :lol:

the_kokocan

Quote from: ölü gelineet bu sezon 8. şampiyonuluğunuda aldıktan sonra bırakıyo artık formula 1 i emekli olacak e olsun ama 36 yaşına geldi tahtını gençlere bıraksın gerçi kimi ye bırakmış kimi de hakediyodu orayı valla

37 diilmiydi

ölü gelin

ne farkedecek sende beni bozmayamı çalışıyosun ne

the_kokocan

ne farkedecek seni bozsak alla alla sinir sey nolcak

ugur-acikgoz

ya mclarenide kimi yide çok seviyorum bence pistlerin en karizmatik arabası mclaren mercedes en karizmatik pilotu kimi ama kimi öbür yıl ferraride gerçekten üzüldüm

black_ece

Quote from: ugur-acikgozya mclarenide kimi yide çok seviyorum bence pistlerin en karizmatik arabası mclaren mercedes en karizmatik pilotu kimi ama kimi öbür yıl ferraride gerçekten üzüldüm
en bozulan arabası da mclaren mercedes in ama ii oldu kimi nin geçmesi ama schumi ye üsüldüm bırakıyo ya

ugur-acikgoz

tabiki kimi için daha iyi oldu ama ben mclarende görmek isterdim onu her zaman gerçi mclarende kalsa bu yapılan arabalarla şampiyonluk alabilirmiydi bilmiyorum ama ferrariyi sevmiyorum onun için böyle düşünüyorum galiba

ölü gelin

ferrari ii bi takım ama fazla çirkef zaten renaultla ikisi çirkeflikte bir numara