Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

1100 mehmetcik gidiyor

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 04:35:46 PM

Previous topic - Next topic

the_kokocan

avrupalılar gdiyo da trkler neden gtmesin trkye avrupada diilmi her frsatta biz avrupalıyız demeyi bilioz ama caırsınar bni ben de gderim barış iiçn nede olsa

ewrimcan

Quote from: the_kokocanavrupalılar gdiyo da trkler neden gtmesin trkye avrupada diilmi her frsatta biz avrupalıyız demeyi bilioz ama caırsınar bni ben de gderim barış iiçn nede olsa

avrupanın pkk sorunu yok. :rolleyes:

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

bu kadar saf olamazsın ya barış içinmi güldürme beni ırakada barış getireceklerdi ingilizler avusturalyalılar gitti ama noldu sence oraya demokrasi ve barış geldimi

the_kokocan

Quote from: ölü gelinbu kadar saf olamazsın ya barış içinmi güldürme beni ırakada barış getireceklerdi ingilizler avusturalyalılar gitti ama noldu sence oraya demokrasi ve barış geldimi

ne yane lübnanımı işgal etcekler

ölü gelin

sen mi kurtaracan lübnanı ii git biz sana mani olmayalım

ewrimcan

Quote from: the_kokocan
Quote from: ölü gelinbu kadar saf olamazsın ya barış içinmi güldürme beni ırakada barış getireceklerdi ingilizler avusturalyalılar gitti ama noldu sence oraya demokrasi ve barış geldimi

ne yane lübnanımı işgal etcekler

ya abi israil tekrar saldırsa israilin yanında olucaz. haksız olanın yanında yer almak istemioz. o kdr!!!

ölü gelin

baba bırak sen onu o kurtarsın lübnanı beynini neyle yıkıyolar merak ediyorum

the_kokocan

Quote from: ölü gelinbaba bırak sen onu o kurtarsın lübnanı beynini neyle yıkıyolar merak ediyorum

domestosla yıkıyorlar warmı alla alla ben heyecan arıom belki macera hosuma gidiyo nerden bilion sende gerci bni tanıddıın da pek sölenemez ya nese size ne haaa size ne bnce doru karar o kadar alla alla

ewrimcan

hacı suyuyla. bunlar hep böle. islam islam derler ama gider museviye yataklık eder. dengesizdir. ben bu ayrıma karşıyım ama islam sempatizanıysan başkasına yalakalık etme.
global hukuk savunucusu olun. sadece insanı haklı insan olduu içn savunun. bu da benden öğüt.

ölü gelin

Quote from: ölü gelinbaba bırak sen onu o kurtarsın lübnanı beynini neyle yıkıyolar merak ediyorum

domestosla yıkıyorlar warmı alla alla ben heyecan arıom belki macera hosuma gidiyo nerden bilion sende gerci bni tanıddıın da pek sölenemez ya nese size ne haaa size ne bnce doru karar o kadar alla alla
tamam ben bişiy demiyorum sana tayyip amca sana madalyada verir sen kızma canım kahramalık yap sen biz engel olmayalım

ewrimcan

bunları yazdıın yer ''yan gelip yatma yeri'' diildir.

the_kokocan

Quote from: ewrimcan

bunları yazdıın yer ''yan gelip yatma yeri'' diildir.

hade yaa bilmiodum cok saol

Requiem

Benim anlamadığım neden biz Afganistan'a Somali'ye asker gönderirken millet gıkını çıkarmıyodu da şimdi aslan kesiliyor?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

Quote from: RequiemBenim anlamadığım neden biz Afganistan'a Somali'ye asker gönderirken millet gıkını çıkarmıyodu da şimdi aslan kesiliyor?

ben mitinglere katıliodm. o zaman üe diildim.  2.si okonu uzamadı çnk orda çatışmiodk. subayları eğitioduk. hala da.

ölü gelin

biz çıkarıyoruz ama pek bi duyan olmuyo