Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

element eighty

Başlatan ölü gelin, Eylül 08, 2006, 07:20:54 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

alternatif metal yapan,bir sarkisida need for speed de bulunan grup.
undergroundda deli gibi gazlarken arkada now we're left with broken promises diye bagiran alter çalisan guzel bir grup dinlemeden bu dunyadan ölmeyin dedirten grup.
2003 yılında çıkardıkları albümün adı ayrıca.içindeki şarkılar ise:

1-goodbye
2-bloodshot
3-broken promises
4-texas cries
5-parachute
6-dummy block
7-scars (the echo song)
8-slackjaw
9-rabies
10-pancake land
11-flatline
12-rubbertooth
periyodik cetvelde en ağır metal olan cıva dan hareketle kendilerine bu ismi vermiş grup  :mrgreen:  

david galloway - vokal
matt woods - gitar
ryan carroll - davul
zack bates - bas
yakın zamanda yeni albümleri the bear'ı yayınlayan grubun diskografisi şöyledir:

(bkz: mercuric -2001-)
(bkz: element eighty -2003-)
(bkz: the bear -2005-)

muzzy

hah kankim koymuş yine grubumuzu.. :D ..daha dorusu onun grubu biz de sewdik... :D  :D

özellikle TEXAS CRIES...dinleiinnn....

shimy

rabiesssssssssssssss sadece önereceem şarkı çünkü bi dinledinizmi on kez daha dinleyesiniz gelio :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

parachute yi geçmeyelim şimdi bi de dummy block var :mrgreen:

shimy

cıks yannış bilion yasemin en iisi rabies tek tek tek ölmeden önce dinlenmesi kati şarkılardan...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

bence de parachute. saol yasmin. daa önce link koymuştun bilmeyen dinlerdi.

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

broken promises
http://www.youtube.com/watch?v=w-Q2_mUqaCk
painmaker
http://www.youtube.com/watch?v=jPBlGDP0rzM
koymayı unutmuştum ewrimcan hatırlattı hadi buyrun iki şarkısını da tekrar koydum dinlemeyenler baksın

chazy_girl

broken promises i biliorum güzeldi...bide goodbye'ı dinlemiştim o da güzeldi..

ölü gelin

valla biz yukarda yırtınıyoruz rabies texas cries parachute painmaker diye bunlara da bi bak yabana atılacak şarkılar deil

chazy_girl

ok bakarm saol =)

Littleches

painmaker hakkaten uçuyorum dinLerken .. underground oynarken paso broken promises'a ayarlardım listesini o şekilde oynardım bide jerk - sucked in vardı yanLış hatırlıyo olabilirim ama süperdi .. bu herifin sesini seviorum ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ölü gelin

eet ya jerk çok güzel oda uçuruyo dinlerken

Sumween

Quote from: ölü gelineet ya jerk çok güzel oda uçuruyo dinlerken
aa o jerk nfs underground oyununda yarış anında çalıo bilmiom artık aynı şarkımıdır yoksa oyun için ayrı wersion mı yapmışlar. ama güseldi şarkı coşuk bayaa... (pardon yukardaki ark oyundan bahsetmş) :rolleyes:  ben de sıraya dizip dinniodm onnarı  :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

evet gerçekten güsel grup texas cries çok manyak şarkı parachute de güsel :) :) seviyom bu grubu ben :)

black_ece

uğur sayesinde texas cries ve slackjaw şarkılarını dinlediğim grup.aynı zamanda texas cries ın melodisini beğenen ablamın melodiyi mırıldanması ardından gelen scream in ablamın yüzünün nasıl değiştiğini görmemi sağlayıp beni yerlere yatırdığı için de bayıldığım grup.
not ablam screamli brutallı şeylerden nefret eder günahı kadar sevmez :)ama bunun melodisini beğenmişti ve mırıldanıyodu yazık birden şok oldu :)
ayrıca texas cries şarkısı çok bariz bi şekilde texas tarzı (bkz: başka ne tarz olucaktı apla) folk müzikle başlayıp direk screamle girince hödööö noluyoz lan TEXAS CRIEEEEESSSS!!!!!! diye coştuğum bi gruptur. bunu uğura anlttığımda koptu sanırsam kopasıca :)
(bkz:gülme komşuna gelir başına)
(bkz:forumu sözlüğe çevirmek)
(bkz:canı sıkılmak)
:):):) tamam sustum :):):)