Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

the_kokocan

ben ynede aynı fikirde diilim

Silver_Sky

ata gitti dizi bozuldu eskisi olmaz artık.burhana yıkmıslar diziyi.burhan komik ama cok farklı özelligi yok.ama ata öle deildi ne zan nasıl bir komiklik yapacagı belli olmuodu.yazık oldu.

black_ece

Quote from: Silver_Skyata gitti dizi bozuldu eskisi olmaz artık.burhana yıkmıslar diziyi.burhan komik ama cok farklı özelligi yok.ama ata öle deildi ne zan nasıl bir komiklik yapacagı belli olmuodu.yazık oldu.
atanın dizideki diyaloglarını gülse birsel yazıodu farkındaysan tüm diyalogları hala o yazıo yardımcısı yok tek çalışıo ve atanın yerine de biri geldi ki gelen kişinin ismini bilmiorm ama atadan daha çok sewiorm o adamı yine gülse birselin senaryo o yüzden bence endişelenmeyin ata da sempatik diildi zaten

shimy

saçma bi dizi...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

the_kokocan

Quote from: Silver_Skyata gitti dizi bozuldu eskisi olmaz artık.burhana yıkmıslar diziyi.burhan komik ama cok farklı özelligi yok.ama ata öle deildi ne zan nasıl bir komiklik yapacagı belli olmuodu.yazık oldu.

katılıorumm

Mike989

diziyi çok seviyordum ama ata diziden ayrıldı. hem zaten yanılmıyorsam 8-9 bölüm sonra bitiriyorlarmış. :rolleyes:

unattended

İşte bnm dizim ya..ya arkadaşlar burhan tek başına yetio zaten..yeni katılanlar da bomba gibi..bu sezon harika bi başlangıç oldu bnce..
unattended

Hi5 Profilim

shimy

saçma saçma saçma  :neutral:

Silver_Sky

yeni karaktyerlere alısamadım.izlemem gibi artık.ama sadece şesunun yerini alan olan biraz hosuma gitti.şesu gitti alla alla.dedgim gibi yazık oldu.

unattended

Quote from: shimysaçma saçma saçma  :neutral:
anladık ya.Niye yazıyorsun hala. :razz:
unattended

Hi5 Profilim

shimy

Quote from: unattended
Quote from: shimysaçma saçma saçma  :neutral:
anladık ya.Niye yazıyorsun hala. :razz:
saçma sapan saçma sapan saçma sapan :mrgreen:

ölü gelin

yeşime katılıyorum saçma saçma saçma  yetmedise  bi daha sööliyim saçççmaaaaa :mrgreen:

unattended

:D
unattended

Hi5 Profilim

Dehşet xXx

ZevkLer ve renkLer tsrtışıLmaz yawss bende pek izLemiyorum,heLe geçen sene o seLin'in LafLarına uyuz oLuyodum haLada oLuyorum o kızı bi görsem saçını başını yoLcam :twisted:

muzzy

walla süper bi dizi..ata gitti bozulur diodum ama yeni gelenler de aratmıyor walla..hele kapıcı.. :D :D