Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Euro 2008

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:42:38 AM

Previous topic - Next topic

muzzy

euro 2008 hakkındaki tüm haberler..gruplardaki maçların skorları buraya..

ewrimcan

umutluyum. zürihin o temiz havası yarar inş bizimkilere.

işine geleni basan basına basalım

makinacı

sıralama türkie-norveç-macaristan-yunanistan-malta die gider
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

tome3.mpq

ınsallah cıkar gene rezıl olmasak barı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Silver_Sky

ben birsey beklemiyorum yine milli takımdan.ii takım kurmadı gatih terim .bu kadar olmaz dandik bir malta macında bile gencleri oynatmıo.gidio ergünler hakan ları alıo takıma .nuri-tuncay-necati gibi adamlar kenarda oturuo yazık ne diim.bu sene norveç garanti 2. yunanistan veya macaristan olur.

makinacı

nuri sahini nedense almıo takıma yaa...abi o herif oynarsa 20 seneye damgasını wurur...17 yaş altı turnuvasında ortalıın a.q duydu...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

burda bu başlık varken yunanistan başlığını bırakın artık...

2-2 kaldık..normalde farklı yeneceğimiz bi maçtı...ama olsun en azından puan aldık ve norveçin tehlikeli hale gelmesini engelledik..buna da şükür..ama artık Hakan la bu işin olmayacağı kesin..artık gör fatih hoca gör..

gokhan

Quote from: muzzy on Mart 28, 2007, 10:57:27 PM
burda bu başlık varken yunanistan başlığını bırakın artık...

2-2 kaldık..normalde farklı yeneceğimiz bi maçtı...ama olsun en azından puan aldık ve norveçin tehlikeli hale gelmesini engelledik..buna da şükür..ama artık Hakan la bu işin olmayacağı kesin..artık gör fatih hoca gör..
yunanıstan+norwec= 4 puan guzel yanı :D

ewrimcan

iyi oynuyoruz 2. yarılarda ama gollerimizde şansın etkisi daha fazla.

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 29, 2007, 08:02:21 PM
iyi oynuyoruz 2. yarılarda ama gollerimizde şansın etkisi daha fazla.
hemde cok ne o ıkıncı gol ya o golu wolkan yese bu ulkede barındırmazlardı.. :D

ewrimcan

vatan haini ilan edilirdi! üstümüze yok zaten milletten atmaya. afaroz edecez bize kalsa.  ;D

özgür69

aynen sana katılıyorum. bir yandan atarken bir yandanda alıyolar.... ( sözüm mehmet aurellio'ya ) açıkcası ben bu durumdan hiç memnun deilim  >:(
.                                      

gokhan

ya nayse boswerın ya gerıde kaldı zaten :) hem 4 puan ya boru mu :D

muzzy

Quote from: özgür69 on Mart 31, 2007, 03:56:44 PM
aynen sana katılıyorum. bir yandan atarken bir yandanda alıyolar.... ( sözüm mehmet aurellio'ya ) açıkcası ben bu durumdan hiç memnun deilim  >:(

kesinlikle katılıyorum...halaa da ısrar edior oynatmaya..ulan kıl kadar yararı olsa da içim yanmasa yaw..onun yerine ondan güzel oynayacak onlarca isim vardır bea..en azından madem tugayı kadroya aldın onu oynat...fatih terimin bu inadını halaa annamış deilim..

özgür69

harbiden ya bi faydası yok bizimkilerin önü kapanıyor adam geliyo kenarda forma giyip maç izleyip gidiyor ne anladık bu işten  >:(
.