Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Güzel Spor Dalı

Başlatan Ben bi bok beceremıyorum, Eylül 12, 2006, 12:20:11 PM

Previous topic - Next topic

en iyi spor dalı hangisi ??

BASKETBOL
12 (60%)
VOLEYBOL
3 (15%)
YÜZME
2 (10%)
HENTBOL
1 (5%)
TENİS
1 (5%)
DİĞER (belirtiniz)
1 (5%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: Temmuz 11, 2007, 04:16:11 PM

Ben bi bok beceremıyorum

:arrow:
sadece bu türlü smiley lardan oluşan mesajlar yollamayınız... shimy...

Silver_Sky

basketbol tabiki.bir basketbol oyuncusu olarakdiorum bunu.eskiden futbol oynardım ve sverdim.ama artık sogudum futboldan .sanki her sey bir düzenek içinde gidio.yani ne olacagı belli.

Ben bi bok beceremıyorum

sen bir basketci olarak diyosun bende bir basketbol kulübümde oynayarak diyorum tabiiki basketbool

lp_fm_mania

bncede basketbol  :ünlem: gerçekten güsel spor ne zaman ne olcağı belli olmuo,ösellikle nba maçları çok güsel oluo (tabiki adamım tracy mcgrady le daha da ii oluo  :mrgreen: )

black_ece

fifty fifty futbol daha sewiyeli bi spor olsa belki onu seçerdm ama basket daha ii

Ben bi bok beceremıyorum

yaw t_mac benim yaaww

tome3.mpq

futbol tabıkı basket neymıs hıh

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Ben bi bok beceremıyorum

ne futbolu yaa

tome3.mpq

bız topları elleme taraftarı dıılız topa wurma taraftarıyız

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ugur-acikgoz

basketbol oynamaktan aldığım zevki bu hayatta başka hiç bişeyden almadım almıycamda galatasaray maçlarını hep seyrettim ölene kadar seyredecem futbolu izlemekten basketbolu oynamaktan vazgeçmem

shimy

en güzeli tenis.. çok zarif bi spor..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

evet tenis te gerçekten güzel bi spor andy roddick e üzülüyorum hep finallerde roger federer geliyo adama bi şansı tutmuyo federere ama olsun yinede seviyorum ben tenisi

Mike989

futbol tabiki basketboldan önce gelir :wink:  :razz:

makinacı

futbol...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

baskette güsel ama henüz dünyada futbol kadar mükemmel bi spor yok olamaz da...ne kadar taraftarının olduundan da belli zaten..